Напишете дума/думи за търсене

Болка и оток в ставите? Нов продукт с доказателства за 75% подобрение

Над 2 милиона са хората с проблеми със ставите в България. Най-честият симптом за износване на ставите е болката. В началото тя се появява след продължително или интензивно натоварване, но с времето става постоянна. Ставата се подува от възпалението и започват разрушителни процеси, които причиняват промени в хрущялната структура, стеснява се междуставното пространство и се образуват добре познатите шипове.

Повечето хора обикновено подценяват първите симптоми. Стигне ли се обаче до подуване, болка, скованост и невъзможност да извършвате нормални за ставата движения, значи е крайно време да се погрижите за себе си. Нужно е не само да овладеете възпалението, но и да осигурите интензивно подхранване на ставите, за да предотвратите или поне забавите последващо разрушаване на ставния хрущял. Пазарът изобилства от продукти за грижа за ставите. За вас е важно да изберете правилния, с богат и доказано ефективен състав, който подхранва ставите и е с добавени съставки за борба с отока и болезнеността в ставите.

”Валмарк”, пазарен лидер повече от 10 години в областта на хранителните добавки в България, разработи иновативен комбиниран продукт за интензивно подхранване на ставите – Проензи Интензив. Формулата на Proenzi® Intensive съдържа ефективни, научно доказани активни вещества за грижа и подхранване на ставите – глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат, колаген тип II и витамин С. Екстракти от три натурални съставки за борба с отока и болезнеността – салицин, куркумин и босвелия, доказали своята ефективност през вековете. Манган, който доказано допринася за поддържането на нормална костна структура. Добавената иновативна субстанция BioPerin повишава усвояемостта на съставки, които иначе трудно биват усвоявани от организма. Био Перин подобрява усвояемостта на куркумина например, с до 80%. Интересен факт е, че Витамин С освен всичките познати ползи, допринася и за нормалното образуване на колаген в тялото и има отношение към поддържане на здрави кости и хрущяли. Колаген тип II – доказано допринася за запазване на здравословното състояние и функция на ставите. Поради тези си ползи всички изброени съставки, в оптимални дневни концентации, са намерили място в състава на Проензи Интензив.

Ефективността на Проензи Интензив е клинично доказана и носи до 75% подобрение в ставния дискомфорт

Клинично наблюдение с Проензи Интензив при пациенти с увреден ставен хрущял и ставни болки, доказа, че приемът на Проензи Интензив носи до 75% подобрение в ставния дискомфорт след само два месеца прием, без никакви странични ефекти. Наблюдението е проведено в “Клиника по ортопедия и травматология” към Карлов университет Прага. Участвали са пациенти на възраст над 40 години, като половината от участниците са били над 60 годишна възраст дори. Първите положителни резултати от приема на Проензи Интензив се отчитат още на 15-ия ден, подобрението в общото състояние и усещането за дискомфорт при движение било намаляло с 39%. Бързото начално повлияване се дължи на мощните съставки за борба с отока и болезнеността в ставите и са важна стъпка, към последващо ефективно подхранване на ставния хрущял. В края на втория месец от приема на Проензи, пациентите усещали тялото си по-подвижно, вече не ги затруднявало изкачването и слизането по стълби. Шофиращите споделяли, че вече могат много по-лесно да се справят с влизането и излизането от автомобила, без онази болка, която преди ги е възпирала да шофират дори. Мъчителното усещане за болезненост в ставите по време на сън и в покой била намаляла със значителните 60% по данни от лекуващите лекари.

Всичко единодушно споделяли, че вече могат да правят дълги разходки навън, което освен че подобрява състоянието на ставите, подобрило самочувствието им и върнало желанието им за пълноценен живот.

Безценните разходки с приятели, деца и внуци, забавните игри с домашните любимци са една стъпка по-близо вече... Една стъпка към Проензи Интензив за хиляди стъпки с до 75% по-подвижни стави!

Активната грижа за ставите изисква регулярно подхранване. Препоръчително е да се правят 3 курса годишно от по два месеца непрекъснат прием. Проензи Интензив е с удобен прием, само 2 таблетки дневно. Подходящ е за възрастни и деца над 12 годишна възраст.

Търсете в аптеките или на: https://bit.ly/2S21fSs

X