Напишете дума/думи за търсене

Кейт Мидълтън - зашеметяваща на наградите БАФТА (галерия)

Вчера в Лондон бяха раздадени филмовите награди БАФТА, а почетни гости на церемонията бяха херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт.

Уилям, който е президент на БАФТА, бе придружен от съпругата си Кейт в залата "Роял Албърт хол". Двойката бе посрещната от изпълнителната директорка на БАФТА Аманда Бери.

Кейт, която е присъствала на церемонията за награждаването два пъти преди това, впечатли всички присъстващи. Херцогинята бе облечена в зашеметяваща бяла рокля с една презрамка, създадена специално за нея от любимия й дизайнер - Алексндър МакКуин. Роклята е с флорални мотиви на рамото, а Кейт носи същата на юбилея на принц Чарлз, само че в розов нюанс.

Тоалетът си Катрин бе допълнила с едно от любимите си бижута - перлени обеци, притежание на лейди Даяна, които получава като сватбен подарък от кралицата.

Това е третата церемония за наградите БАФТА, на която Уилям и Кейт присъстват заедно. Херцозите лични поздравиха Летиша Райт, която грабна наградата за изгряваща звезда, както и Спайк Лий. Отличието му беше присъдено в категорията за най-добър адаптиран сценарий за "Черен в клана" ("BlacKkKlansman").

Наградите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия се връчват две седмици преди "Оскар"-ите. Те са смятани за важен индикатор за вероятен успех при определянето на носителите на най-престижните отличия в света на киното.

Уилям и Кейт на наградите БАФТА Снимки: Ройтерс
Уилям и Кейт на наградите БАФТА Снимки: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X