Напишете дума/думи за търсене

Кейт и Меган зашеметителни на кръщенето на Луи (Снимки)

Принц Луи - третото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстен в двореца "Сейнт Джеймс" в Лондон.

И макар че мнозина очакваха с нетърпение отново да видят малкия принц, модните критици обърнаха особено внимание на херцогиня Катрин, сестра ѝ Пипа и най-новото попълнение в кралското семейство – херцогинята на Съсекс Меган, разказва "Дарик".

Изборът на съпругата на принц Уилям вероятно не е никак изненадващ. Кейт беше облечена в бяла рокля с V-образно деколте на „Александър Маккуин“ – марката, на която херцогинята заложи и на кръщенетата на другите си две деца – Джордж и Шарлот.

За кръщенето на принц Луи херцогинята на Съсекс Меган избра маслиненозелена рокля на американския дизайнер Ралф Лорън. Роклята беше с деколте тип „лодка“, превърнало се в запазена марка на съпругата на принц Хари. Велурени обувки на Маноло Бланик и шапка на Стивън Джоунс допълваха визията на херцогинята.

Кръщенето на принц Луи бе извършено от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби в присъствието на членове на кралското семейство и близки приятели на двамата родители.

Сред присъстващите бяха по-големите му брат и сестра – Джордж и Шарлот, принц Чарлз и съпругата му Камила, чичото на Луи - принц Хари, и съпругата му Меган, както и семейството на херцогиня Катрин - съпругата на принц Уилям и майка на Луи.

Кейт Мидълтън със сина си Луи Снимки: Ройтерс
Кейт Мидълтън със сина си Луи Снимки: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X