Напишете дума/думи за търсене

Как поддържа форма Кейт Мидълтън

След три раждания херцогинята на Кеймбридж изглежда повече от перфектно. Каква е нейната тайна?

Тя е непрекъснато под обсега на фотографите и само няколко месеца след раждането на принцеса Шарлот демонстрира фина и стегната фигура. Според специалисти тя е свалила най-малко десет килограма след като е дала живот на дъщеря си. Режимът на херцогинята не включва сложни козметични или дори хирургични операции, каквито злонамерени коментари бяха изложени. А чисто и просто – строга диета.

Смутита и суперхрани

Херцогинята е избрала режим, при който се ядат единствено натурални продукти. Основното е, че повече от тях се приготвят на смутита. Позволени са също и всякакви суперхрани като годжи бери, спирулина, чия. Ядат се много салати и плодове, предимно сурови.

Две трети от храните се приемат сурови, а само останалата една трета може да се обработва, но не на повече от 45-50 градуса по Целзий. По-високата температура унищожава полезните ензими в продуктите. Затова се препоръчва те да се приготвят на пара без никаква мазнина.

Диетолози обясняват, че този режим е идеален не само за поддържане на добра форма, но и за пречистване на организма и съответно влияе и на вида на кожата и косата.

Съмнения и слухове

Някои обаче изразиха съмнения херцогинята да се е подложила на такъв режим след раждането, особено, ако кърми, защото колкото и да е полезно пречистването на организма, то не бива да се осъществява от кърмачки. По време на него в организма се отделят токсини, които могат чрез кърмата да се предадат на бебето. Затова специалисти препоръчват такива режими да се правят едва след отбиване на бебето.

Британският таблоид STAR magazine пък твърди, че перфектната форма на Кейт не може да се постигне единствено с режим, дори и драконов, а със сигурност херцогинята се занимава активно и със спорт. От вестника съобщават, че техен доверен източник им е споделим, че Кейт отслабва благодарение на пол денсинг (танцуване на пилон). И дори и от таблоидът да намират това за шокиращо, всъщност става дума за съвсем приличен и изключително труден спорт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X