Напишете дума/думи за търсене

Как да се справите с хроничните уроинфекции? Разберете сега!

Уринарните инфекции са бич за съвременната жена. Една настинка, стресов период, ползване на басейн… - ето само част от факторите, които могат да отключат проблема.

Помагат ли антибиотиците? И да, и не – дали сме започнали навреме, взели ли сме правилния антибиотик, уцелена ли е точната доза и продължителността на прием – всички тези условия са важни, за да има трайни резултати от лечението. Друго, от което зависи ефикасността на тези медикаменти, е колко често ги употребяваме. Както е известно, прекомерният прием на антибиотици води до антибиотична резистентност на лошите бактерии, при което безобидният на пръв поглед цистит, може да хронифицира. Така, веднъж „добрали се“ до пикочния мехур, патогените могат лесно да достигнат бъбреците и да провокират пиелонефрит и други сериозни заболявания.

Натуралните продукти – лесно, достъпно и ефективно решение срещу упоритите уроинфекции! Все повече специалисти комбинират конвенционалната терапия, прилагана при цистит и други уринарни инфекции с хранителни добавки. Причината е, че естествените средства могат да се прилагат в продължение на месеци, без това да предполага риск от нежелани ефекти. Те могат да се приемат самостоятелно – с цел профилактика или да се комбинират със задължителното лечение, подсилвайки ефектите му, когато инфекцията вече е факт. От важно значение в случая е да търсим продукт на доказал се във времето производител с дългогодишен опит в индустрията. Фирмите, които са на пазара от „вчера“ не са опция, тъй като те едва ли разполагат с необходимите ресурси, позволяващи им да ползват качествени суровини и да се придържат към най-високите производствени стандарти. Да не говорим, че в повечето случаи, продуктите им не са сертифицирани от независими, трети страни, чиято роля е да удостоверят безопасността и качеството им.

Nature’s Way – 50 години опит, на който можете да се доверите! Nature’s Way е американска компания за производство на хранителни и диетични добавки, създадена през 1969 г. в САЩ. Портфолиото на бранда включва богата гама продукти за поддържане на пикочо-половата система, сред които най-мощни са CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder). 

Те съдържат само билкови екстракти с изключителна терапевтична активност срещу причинителите на уринарни инфекции и могат да бъдат верен съюзник на всяка жена в битката срещу уринарните болести.

CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 капсули. 

Най-подходящото средство за превенция на често рецидивиращи уроинфекции. CranRx® се препоръчва предимно в случаите на хроничен цистит. Приемът му има съществени ползи през най-студените месеци, когато има спад в общия и локалния имунитет, както и при често ползване на басейни през лятото. Съдържа патентован, високо концентриран екстракт от плодовете на червена боровинка. Той се усвоява много добре от организма, притежава оптимална бионаличност и има бързо действие. Стандартизиран е до необходимите нива на проантоцианидини (PAC) – активните вещества в плода на червената боровинка. Проантоцианидините имат антиадхезивен ефект – те възпрепятстват прикрепянето на патогени като Escherichia coli по стените на пикочния мехур и уринарния тракт, и насърчават изхвърлянето им посредством урината. Екстрактът в CranRx® е иззет от превъзходния сорт червена боровинка Early Black, който се откроява с високо съдържание на проантоцианидини.

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) x 100 V-капсули. 

Вземете още при първи симптоми на уроинфекция – чести позиви за уриниране, болка, парене. В комбинация с антибиотици, Уринари подсилва действието им и съкращава времето за възстановяване. При рецидивиращи цистити, уретрити и бъбречни заболявания, приемайте продукта с цел профилактика. Уринари съдържа екстракти от билки с доказано благоприятни свойства върху пикочната система: червена боровинка, лепка, царевична свила, глухарче, ружа, хидрастис. В комбинация, тези билки имат добре изразени антиадхезивни, противовъзпалителни и антимикробни ефекти. Приемът на Уринари съдейства за изхвърляне на патогенните бактерии от уринарния тракт и значително намалява честотата на уриниране и интензивната болка. Продуктът действа като естествен диуретик, поради което приемът му е подходящ при задържане на течности или сърдечно-съдови проблеми като хипертония. Уринари е естествен източник на минерали, благодарение на което не позволява загубата на тези нутриенти при по-засилена диуреза.

Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули. 

Предоставя ефективна защита за бъбреците и пикочния мехур при възпалителни заболявания на бъбреците. За оптимален ефект, започнете прием още при първи симптоми на неразположение! Съдържа екстракти от билките синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина – комбинация с мощни антиадхезивни, антисептични и противовъзпалителни свойства. Кидни бладър облекчава интензивните болки, намалява честотата на уриниране и общия дискомфорт при пиелонефрит. Ако се приема след антибиотичната терапия, намалява риска от рецидиви и допринася за максимално възстановяване функцията на бъбреците.

Продуктите на Nature’s Way ще откриете в аптечната мрежа в цялата страна, както и онлайн - на www.revita.bg 

Официален представител на Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.

X