Напишете дума/думи за търсене

Да посрещнем пролетта свежи и бодри!

Точно преди да настъпи пролетта, така ми се иска да я посрещна подобаващо – в добро състояние на тялото и духа – да ѝ се радвам с пълна сила – лека и чиста като мисълта за нея. Ако може да съм заразена с привичната ѝ енергичност и бодрост, с желанието ѝ за изящество и чистота. Тогава, когато цялата природа е надала глава към слънцето в очакване на раждането, ми се иска и аз да съм част от този жизнен цикъл – събудена за красотата и пролетните багри.

Вместо това са ме натегнали някакви тежки мисли. Чувствам се изтощена, все едно зимата е легнала на плещите ми и за нищо на света не иска да си тръгва. Постоянно ми се спи и често ме боли глава. Чувствам се буквално и преносно „застояла“. В мен като че ли течностите не се движат. Аз не се движа. Усещам се подута и подпухнала, а няколкото килограма, които дойдоха по някое време на зимата, категорично и заплашително замахват пръст от кантара. И всичко това в абсолютен дисонанс с първото зелено стръкче създава още по-силно желанието ми за промяна – такава, която идва отвътре и застава уютно в пролетното ухание.

Съвсем случайно срещам ДетоксиФайв (DetoxiFive) – изцяло природен продукт, създаден за детоксикация на целия организъм. Близка приятелка ме съветва да го взема и ме уверява, че това е моето решение. Разбира се, подхождам с недоверие и привичния ми скептицизъм. Как няколко билки ще ме извадят от моя дълбок зимен сън и ще ми дадат енергията и добрия тонус? Но понеже продуктът е препоръчан от близък, реших да се доверя. Още повече, че моята приятелка наистина изглеждаше прекрасно – беше свалила няколко килограма и се чувстваше отлично, което, честно казано, си беше доста добра реклама.

Оказа се, че Детоксифайв е природен продукт, който допринася и за нормалната функция на имунната система. Идеално, точно за мен. Две таблетки, два пъти дневно и забравяш, Детоксифайв си върши работата. Не се занимаваш с белене на ябълки, стъргане на цвекло, изцеждане на сокове и забъркване на разни чудодейни смеси. Гълташ таблетката и си готов.

Реших все пак да се образовам подробно за детоксикацията. Докато четох в интернет за процеса, разбрах, че за да бъде пълноценно, пречистването на организма трябва да бъде цялостно, защото ако усилията се насочат само към един орган, може да се получи затлачване. В самата детоксикация участват много органи – бъбреци, пикочен мехур, черен дроб, кръв, бели дробове, кожа, черва - като всеки от органите има специфични механизми за неутрализиране и изхвърляне на токсините. И точно това ми допадна при Детоксифайв. Това е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси. Детоксифайв е идеалната комбинация от специално подбрани съставки за цялостно пречистване и възстановяване на организма. Тоест реших, че с един куршум ще ударя пет заека – черния дроб и жлъчката, бъбреците и кръвта, белия дроб, кожата и сърдечносъдовата система. Така имам цялостна детоксикация на организма и ще съм готова за пролетта в чудесна форма, заредена с енергия.

Пия ДетоксиФайв от две седмици и в действителност забелязвам ефекта, а и не само аз. Сутрин се събуждам бодра и отпочинала, пълна с енергия. Близки и познати, които ме срещат, казват, че изглеждам чудесно. Тенът ми се избистри, няколкото килограма в повече изчезнаха и се чувствам лека и пролетно свежа. Благодаря ти, ДетоксиФайв!

X