Напишете дума/думи за търсене

„Лошо момиче” – първият филм на Куката, провокира с история

Близо 800 ексклузивни гости ще събере премиерата на първия пълнометражен филм на Мариан Вълев, известен като Куката от сериала „Под прикритие“. Лентата се казва „Лошо момиче“ и е режисьорски дебют на Вълев, който е и неин сценарист. Официално ще се завърти по кината от 12 април, но утре е премиерното излъчване. Събитието съвпада и с 50-я юбилей на актьора. За да постигне максимален реализъм при осъществяването на филма, Мариан Вълев базира сценария върху истински истории: „Всички герои във филма имат своите прототипи. Някои от образите са събирателни, но пак стъпват върху съдбата на хора от истинския живот.“

Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева. Във филма участват още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Оператор е Антон Бакарски („Възвишение”).

Специално за филма от изба New Bloom Winery представиха актуалната реколта на модерните вина VeranoAzur. „Щастливи сме, че може да подкрепим и да сме част от качествените родни продукции, а и в голяма степен припознаваме нашите фенове с почитателите на реалните истории в „Лошо момиче“, коментираха от New Bloom Winery. Марката нашумя като едно от любимите вина на родните звезди.

Сюжетната линия на филма залага на история за конфликтите в семейството и докъде може свръхамбицията на родителите да тласне техните деца. В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стриптийзьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето, момичето се изправя срещу най-могъщия си враг - самата себе си. Любомира Башева, която влиза в ролята на главната героиня, тренира 5 месеца художествена гимнастика, за да може да изпълни без дубльор съчетанието си от филма, поставено от световната ни шампионка Лили Игнатова. Освен това Любомира взима три месеца уроци по танц на пилон – и отново кадрите са заснети без дубльор.

X