Напишете дума/думи за търсене

Ниша за спалнята в малкото жилище (галерия)

Снимки hqroom.ru

Старото едностайно жилище в Москва е било напълно преобразено за два месеца, за да се превърне в модерно студио с площ 35 кв. м. Трансформацията е дело на Антон Корнеев и Екатерина Блохина от студио Korneev Design Workshop.

Дизайнерите са използвали белия цвят за основен заради малката площ и ниския таван от 255 милиметра и стремежа визуално пространството да се разшири. Създали са обаче умишлено ниша, в която са отделили спалнята, за да осигурят желаното уединение.

Към обединените кухня и дневна е добавено още място с присъединяването на лоджията, като това е била най-трудната част по време на работата. Резултатът обаче е отличен, защото жилището се е сдобило и с голям прозорец, през който щедро навлиза естествена светлина.

Интересни детайли придават приятен характер на малкото студиото. Сред тях са ярките цветови решения, както и необичайните огледала в банята и антрето, като второто е купено от битпазар и е било със златна рамка. От оригиналния вид на жилището е запазена само подовата настилка в банята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X