Напишете дума/думи за търсене

Меган родила тайно

Служители на Бъкингам изнасят пред двореца официалното съобщение за раждането на бебето.

Принц Хари и съпругата му Меган са пазили в пълна тайна до последния момент всичко, свързано с бебето им. Те са съобщили, че херцогинята на Съсекс е започнала да ражда чак 8 часа след като момченцето вече е било родено, съобщи в. “Дейли мейл”.

Противно на традицията новите родители първо съобщили новината в инстаграм и чак след това пред Бъкингам било изнесено официалното съобщение, в което, за разлика от останалите кралски бебета, няма и дума за докторите, помагали на майката.

По традиция кралските бебета се раждат у дома, но лейди Даяна е първата, която решава да роди принцовете в болница. Според “Дейли мейл” въпреки желанието си да роди вкъщи, Меган тайно е била откарана в болница от Хари и екипа по сигурността, докато пресата се навъртала около замъка Уиндзор.

Бъкингам отклонил въпроса, но други източници са потвърдили, че 37-годишната бивша актриса е родила в болница. Меган била срещу “Сейнт Мери”, избрана от лейди Ди и Кейт Мидълтън, а заложила на американската болница “Портланд”. Двойката и бебето се върнали в дома си във Фрогмор Котидж и чак тогава принц Хари дал импровизираната пресконференция, на която съобщи, че се е сдобил със син.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X