Напишете дума/думи за търсене

Сватбата на Габриела Уиндзор (Снимки + видео)

Трета кралска сватба се състоя в събота в замъка Уиндзор в катедралата "Сейнт Джордж" за по-малко от година. Лейди Габриела Уиндзор - дъщеря на първия братовчед на кралица Елизабет Втора принц Майкъл на Кент, се омъжи за своя годеник Томас Кингстън.

Преди Габриела и Томас в Уиндзор се венчаха херцогът и херцогинята на Съсекс - Хари и Меган - на 19 май 2018 г., и принцеса Юджини и Джак Бруксбанк - на 12 октомври миналата година.

Лейди Габриела, която е 50-та по ред за трона, е старши директор в платформа за реклама, специализирана в региона. Тя е и писател, работи и за лондонско списание.

Габриела избра руска диамантна тиара за сватбата си, която има специална стойност за семейството й. Тиарата е носена от майка й - принцеса Майкъл на Кент, и от баба й - принцеса Марина, херцогинята на Кент, в техните сватбени дни.

"Благодаря ви много, че направихте всичко това възможно - както в красивия параклис "Сейнт Джордж", така и тук, във "Форгмор" - място, изпълнено с чар и история, в имението с омагьосаните градини.

 За мен е особено важно, тъй като баба и дядо, които никога не съм имала възможност да срещна, са погребани тук", каза булката в своя реч.

"Фрогмор хаус" е имение от 17-и век и се намира на около 2 километра от замъка Уиндзор. В момента никой не живее там, но сградата се използва от кралското семейство за събития. За широката общественост имението се отваря за три дни в годината, тъй като там се намира мавзолея на Кралица Виктория и принц Албърт.

Кралица Елизабет Втора, принц Филип и принц Хари бяха сред гостите на тържеството. Меган и новороденият Арчи са останали у дома.

Световните агенции отбелязват момента, в който Хари е заснет да бъбри сладко с баба си.

                                                                                                                                                                                                                  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X