Напишете дума/думи за търсене

Д-р Стиляна Трендафилова – новият партньор в клиниката за дерматология и естетика Derma-Act

Представя я д-р Константинос Пагидас, собственик на клиниката

Познавам д-р Трендафилова от 2011 г., когато специализирахме във Военномедицинска академия. Още тогава за нея лекар не беше просто професия, а мисия, зад която стоят много години усърдна работа и постоянство.

По-късно, когато се роди идеята за Derma-Act, вече знаехме, че можем да разчитаме на професионалното отношение на другия. А това е доста добро начало за успешно партньорство.

Д-р Трендафилова е от онези изключително ценни в днешно време дерматолози, които освен естетическата страна на занаята носят мисленето и на дерматологията в класическата й форма.

В професия, в която не наградите имат значение, а резултатите и доволните пациенти, е изключително важно да работиш с професионалисти. За щастие в клиниката всички са такива. За мен е привилегия да работя заедно управителя на клиниката Весела Босева, д-р Петя Петкова и изобщо с целия настоящ екип. В такава среда разбираш, че заедно ще стигнете много по-далече, отколкото всеки поотделно.

За мен успешното партньорство е невинаги да се разбирате, а да се дърпате един друг по пътя към общата цел. Само така можете да поемате рискове заедно и да вървите напред.

Затова съм спокоен и очаквам с нетърпение бъдещите ни работни проекти не само в клиника Derma-Act, но и извън нея.

КОНТАКТИ:

бул. "Черни връх" 150, партер и етаж 3, София

телефон: 02/ 450 80 80

мобилен: +359 88 974 1417

[email protected]

https://derma-act.bg/

X