Напишете дума/думи за търсене

Карамазов и Духовникова не си тръгват от “Дяволското гърло”

Карамазов и Васил Банов на снимачната площадка на “Дяволското гърло”    СНИМКА: НОВА ТВ

Край на загадката в “Дяволското гърло”! Тази вечер в последния епизод на криминалната мистерия убиецът ще стане известен и така ще прекрати предположенията за отворен финал, за да има мегдан за следващ сезон.

“Дяволското гърло” обаче ще се излъчва и догодина. Сериалът ще има втори сезон, който няма да продължава сегашната история за серийните убийства в Родопите, обяви пред “24 часа” продуцентът Евтим Милошев. Напрегнатият сценарий, блестящата актьорска игра и перфектната кинематография са причината Нова тв да поиска продуцентът да снима и втори сезон. Предложението дори е било той да бъде излъчен още тази есен, но едва ли ще е готов толкова скоро.

Теодора Духовникова и Владо Карамазов ще продължат да разследват и в новия сезон. Актьорът тази вечер ще е главно действащо лице в два сериала - на финалите на “Откраднат живот” (20 ч) и на “Дяволското гърло” (22 ч). Затова и реши да се сбогува с героите си с емоционална публикация: “Всъщност е много хубаво, когато нещо приключва, защото идва новото, очакването за новото, което може би е и по-хубавото”.

Последните два епизода на хитовите филмови поредици ще бъдат излъчени един след друг не само по Нова тв, но и на голям екран в присъствието на много публика и на снимачните екипи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X