Напишете дума/думи за търсене

Декорация със стари рамки (галерия)

Специалистите съветват да не трупаме излишни вещи в дома си, независимо от сантименталната им стойност. За мнозина това е трудно, но в същото време са готови да изхвърлят веднага една излязла от употреба стара рамка. Не го правете! Защото може да я превърнете не просто във функционален предмет, а и в оригинален елемент от декора.

С помощта на една рамка, особено с орнаменти, може да придадете страхотен винтидж чар в някой кът, а защо не и да го превърнете в интересна сцена за закачване на послания и снимки. Ако рамката е голяма, помислете дали не бихте могли да я използвате за огледалото, подпряно на стената.

В стара рамка можете дори да посадите сукуленти, или пък да подредите любимите си бижута, а защо не и да сътворите нова картина, като я превърнете в стойка за опаковъчна хартия. Кутия за свещи и цветя се сглобява лесно от няколко рамки, дори и да не са с еднакви размери.

На рамката може да вдъхнете нов живот само с една боя или лак и да я използвате за направата на оригинални рафтове или дори за настенна градина с малки стръкчета цветя.

Снимки make-self.net
Снимки make-self.net
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X