Напишете дума/думи за търсене

Как да се отървем от подутия корем и да се чувстваме перфектно през лятото

Подуването на корема е често срещан през лятото проблем. Резките промени в хранителния режим, консумацията на неправилно съхранявани продукти и предизвиканата от горещините дехидратация на организма са основни причини за появата му.

Дори да имате перфектна фигура, подутият корем разваля „гледката“ и ви пречи да се чувствате уверени когато сте на плажа или облеклото ви е по-оскъдно.

Има решение и ние ще ви разкажем за него и как действа.

“Гастритикс“ е нежна билкова формула за плосък корем - изцяло натурален продукт в подкрепа на стомашно-чревното здраве. Разработен е от Nature’s Way, USA – компания-лидер в производството на билкови продукти и експерт с 50 години опит и познания в областта на фитотерапията.

Гастритикс“ е един от най-търсените продукти на Nature’s Way. Съдържа чисти екстракти от най-полезните за храносмилателната система билки, които доказано „прибират“ корема и елиминират широк спектър стомашно-чревни нарушения: влошено храносмилане, метеоризъм (прекомерно образуване на газове в червата), тежест след хранене, киселинен рефлукс/гастроезофагеален рефлукс (ГЕРБ) и др.

1 капсула “Гастритикс“ съдържа екстракти от следните лечебни растения: резене (див копър), джинджифил, див ям, червен бряст, лайка, медицинска ружа.

Накратко за действието на билките в „Гастритикс“: 

Лайка - едно от най-безопасните, високоефективни средства за подобряване на храносмилането. Има ценни фитотерапевтични ефекти при стомашна язва и гастрит, диария и спазми в стомаха и червата. Екстрактът от лайка в „Гастритикс“ е стандартизиран до 1.2% апигенин – флавоноид, което облекчава стомашния дискомфорт, предизвикан от емоции и помага при нервен стомах.

Резене – билката, известна още като „аптекарски копър“ облекчава подуването и свързания с излишните газове дискомфорт. Ефективно средство срещу затлъстяване поради факта, че подобрява храносмилането и изхвърлянето на метаболитни отпадъци от стените на червата, които иначе биха се задържали там и възпрепятствали нормалната обмяна.

Джинджифил - едно от най-ефективните природни средства срещу гадене и повръщане по време на пътуване или предизвикани от химиотерапия, тежки храни или нарушения в отделянето на стомашен сок. Повлиява интестиналните колики, свързани с образуването на много газове в тънките черва и има антирефлукс ефект.

Див ям - улеснява работата на черния дроб и предпазва жлъчния мехур от холелитиаза. Защитава чернодробната тъкан от токсичното действие на жлъчните соли. Може да увеличи жлъчната екскреция на холестерол с 200-400% при редовен прием! Има спазмолитични ефекти върху гладката мускулатура и облекчава симптомите при раздразнено дебело черво.

Червен бряст - създава нежен защитен филм върху стомашната лигавица и проявява адстрингентно и неутрализиращо бактериалните токсини действие. Защитава лигавицата на хранопровода от стомашната киселина по време на рефлукс и облекчава паренето.

Медицинска ружа – съдържащите се в корените й полизахариди образуват защитен слузест филм върху храносмилателната лигавица и стимулират оздравителния процес. Облекчава както диарията (успокоява раздразнената гладка мускулатура на червата), така и констипацията (образува гел с водното съдържимо в червата и омекотява консистенцията на изпражненията, при което те по-лесно се отделят от организма).

Ето затова „Гастритикс“ е ценен помощник срещу стомашно-чревните неразположения през лятото. 

Рискът от подуване на корема и други стомашни неразположения (отделяне на газове, усещане за тежест, затруднено изхождане) е най-висок по време на лятната ваканция. По морските курорти е пълно със заведения, които предлагат храна със съмнително качество – достатъчно е да попаднете на такава само веднъж, за да провалите почивката си. Превантивният прием на 2 капсули „Гастритикс“ дневно осигурява защита срещу летните стомашни разстройства и поддържа оптималната храносмилателна функция.

Подут корем около месечния цикъл – отново използвайте „Гастритикс“! През дните, предхождащи месечния ви цикъл, също е много вероятно да се чувствате „като балон“. Това се дължи на повишените нива на прогестерон в този период, които забавят движението на червата и предизвикват подуване и запек. Терапията с „Гастритикс“ ще подобри чревната перисталтика и ще ви помогне да се отървете от тежестта и подуването и през „онзи период“.

Гастритикс“ може да се включи към различни програми за здравословно отслабване, разделно хранене или суровоядство.

Опаковката съдържа 100 капсули. Стандартната дозировка на „Гастритикс“ е 2 капсули заедно с храната, при нужда или за продължителен прием от два-три месеца, след което се прави почивка от един месец.

Повече информация за „Гастритикс“ може да прочетете тук. 

X