Напишете дума/думи за търсене

Последното откритие на науката, което се бори успешно с подаграта

Съществува ли лек, към който да посегнем при подагра? Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е чудото от народната медицина, наречено Подагрофикс.

Подаграта е напълно лечимо заболяване. По последни открития на науката, беше създадена иновативна формула, която дава впечатляващи резултати при хора с хронична подагра и при наличие на подагрични пристъпи.

Подагрофикс– изключителен продукт с натурален състав. Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, прави възможно свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

Подагрофикс е високоефективен както при подагрични кризи, така и при хронична подагра. Приложим е още при проблеми в ставния апарат и пикочо-половата система.

Подагрофикс СЕ ПРЕПОРЪЧВА при хора, страдащи от:

Подагра

Артрози и ошипявания

Хора, предразположени към задържане на пикочна киселина в организма

Болки в ставите, кръста и костите

Ограничена подвижност и скованост в ставите

Отоци

Състав:

ЕКСТРАКТ СИНЯ ТИНТЯВА - Използва се при хепатит, пясък в бъбреците и пикочния мехур, подагра, анемия и др.

ЕКСТРАКТ ТРОСКОТ - Прилага се при наличие на бъбречни и жлъчни камъни, отлично повлиява ревматизъм, подагра, отоци и някои кожни болести.

ЕКСТРАКТ МЕНТА - Истински дар от природата. Действието й е cпaзмoлитичнo, използва се също така пpoтив пoвpъщaнe, действа гaзoгoннo, има лe?o oбeзбoлявaщo действие, xoлepитичнo, yлecнявa изxвъpлянeтo нa жлъчния co?, aнтидиapийнo;

ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ - Прилага се при чернодробни заболявания, болести на пикочните пътища, хемороиди, стомашни и чревни смущения, леки форми на захарен диабет и подагра.

ЕКСТРАКТ БРЕЗА - Експериментално е открито, че екстрактът от бреза притежава увеличаващо елиминирането (урикозурично) и намаляващо синтеза (урокостатично) на пикочна киселина действие. Има и други доказали ефективността си функции, които го правят широко използвано средство при различни състояния, най-вече свързани с пикочно-половата система. Притежава диуретично, жлъчегонно, противовъзпалително, антимикробно и адстригентно действие. Намалява възпалителните процеси в пикочно-половата система, като потиска развитието на патогенни бактерии. Доказано е, че елиминира причинителите на инфекции в пикочно-половата система и облекчава симптомите при цистит, уретрит и пиелонефрит.

ЕКСТРАКТ МЕЧО ГРОЗДЕ - Главният акцент при подагра е използването като подкрепа на бъбречната функция за елиминация на пикочната киселина от организма. Изследванията проведени във връзка с диуретичното действие на екстракта от мечо грозде са показали, че той стимулира и ускорява отделянето с урината на пикочна киселина. Това бързо спомага за намаляване на нивата и в кръвта и оттам значително намалява риска от поява на пристъп на подагра и развитие на бъбречни камъни. Това действие в голяма степен гарантира, че при започнал процес на разтваряне на кристалите мононатриев урат в ставите организма ще елиминира тази отделена от тях пикочна киселина и ставите ще останат чисти и в добро функционално състояние без последващи влошавания с болка и подуване в тях. Съдържащият се калиев нитрат едновременно усилва действието на флавоноидите и има алкално действие върху организма, което е основният фактор за предпазване от кристализиране на пикочната киселина и отлагането й в ставите. Друго действие на екстракта от мечо грозде е способността и (заради флавоноидите) да намалява наднорменната активност на ензима (ксантин оксидаза), отговорен за синтеза на пикочна киселина в тялото.

ЕКСТРАКТ КУРКУМА - Куркумата е може би най-мощната билка на планетата в борбата и в потенциалното обръщане на редица болести. Предпазните и лечебни свойства на куркумата се дължат на активната ѝ съставка куркумин – вещество с толкова разнообразни и мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, че както показват наблюденията, защитава и подобрява здравето на буквално всеки един орган в тялото. Проведените до момента хиляди изследвания върху животни и хора по целия свят сочат, че куркуминът може да се бори с повече от 70 заболявания, включително и с някои от най-големите заплахи за здравето като рака, сърдечните болести, диабет тип 2 и болестта на Алцхаймер, различни артрози. И списъкът продължава да расте.

Препоръчителен е приемът на Подагрофикс в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

Можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40 и на https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

X