Напишете дума/думи за търсене

"Пещерска" финансира с по 5000 лв три сватби тази година

В конкурса досега бяха споделени близо 2000 любовни истории

Три двойки ще спечелят по 5000 лв, видео- и фотозаснемане на сватбите си и напитки за цялото тържество от конкурса „Просто кажи „Да“, научаваме от сайта на инициативата www.justsayyes.bg. Тя се организира за четвърта поредна година от „Пещерска“ ракия. Оказва се, че голяма част от двойките, които искат да отпразнуват брака си, срещат финансови затруднения за това. Но като цяло мераклиите да минат под венчилото се увеличават. При предните издания на „Просто кажи „Да“ са се включили общо 1914 двойки.

Българите се женят все по-често. Броят на сключените бракове през миналата година е рекорден, отчита и НСИ. През 2018 г. в страната са регистрирани 28961 сватби, което е с 368 повече спрямо предходната година (28593 през 2017 година и 26803 през 2016 г.).

Желаещите да вземат участие в „Просто кажи „Да“ може да се регистрират на сайта на конкурса www.justsayyes.bg . Условието е, ако спечелят, да сключат брак в рамките на 26 август-31 декември 2019. Двойките качват описание за своята мечтана сватба, обща снимка, а ако имат и заснето видео, това им носи бонус точки. Съдържанието трябва да е оригинално, за да е по-голям шансът за подреждане сред финалистите за голямата награда.

„Вярваме в българското семейството и именно желанието да запазим традициите ни мотивира да организираме третото издание на „Просто кажи „Да!“. В последните години кампанията се радваше на огромен интерес. Щастливи сме, че „Пещерска“ е намерила своето място в отбелязването на традиционните празници и се консумира отговорно в специалните моменти за всяко семейство”, коментират от компанията производител VP Brands International. Тази година „Пещерска“ представя гледната точка на две от двойките победители след голямото тържество и смисъла на брака. Техните истории може да гледате тук и тук.

На сайта www.justsayyes.bg може да се регистрират и “сватбари“ - хора, които нямат планове да се женят, но искат да следят кампанията, да подкрепят някоя от кандидатстващите двойки и да участват за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица десет от сватбарите ще получават бутилка „Пещерска“.

X