Напишете дума/думи за търсене

На кого ще кумуват Владо Пенев и Марта Вачкова утре?

Румяна Георгиева и Николай Вълканов избират актьорите за най-важните действащи лица на своята сватба, защото сa близки приятели, които са си помагали в трудни моменти

Мартина Вачкова и Владимир Пенев ще застанат до най-големия в минния бизнес Николай Вълканов и любимата му Румяна Георгиева - един от най-сериозните търговци на ток утре.

Известните актьори ще чуят тяхното “да” в присъствието на над 200 близки и приятели. Младоженците се сгодиха ден след Коледа и още тогава двамата решават да направят лятна морска сватба. Но това бил сезонът, наситен с много семейни празници. Единственият свободен уикенд се оказал 27 юли.

Николай Вълканов и любимата му Румяна се ожениха на Гран каньон на 30 април, днес правят църковна венчавка.
Николай Вълканов и любимата му Румяна се ожениха на Гран каньон на 30 април, днес правят църковна венчавка.

За свои кумове избират известните актьори, които са им и много близки приятели. Мартина познава Румяна още преди тя да срещне Николай - двете раждат децата си по едно и също време, помагат си в трудни моменти. Затова и малко след като Николай слага годежния пръстен на ръката ѝ, Румяна се обажда на Вачкова и ѝ казва: “Само да те предупредя да си свободна на 27 юли - тогава ще правим сватба, ти ще си ни кума, а Владо - кум!”

Церемонията започва по обед, когато младоженци и кумове ще се отправят към църковен храм, за да ги венчае митрополит Антоний. После празникът се пренася в семейната къща в Росенец край морето.

Подробности за сватбата четете утре сутринта!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X