Напишете дума/думи за търсене

Билкова формула по канадска рецепта в помощ на онкоболните

Triactal е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка спомага в борбата с онкологичните заболявания и тяхната превенция. Създаден е като съпътстващ помощен продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. Triactal подпомага детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в тези стресови и изтощаващи за организма моменти.

Triactal има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и противотуморно действие, подпомагайки скоростното възстановяване на имунната система. Triactal подпомага бързата и ефективна детоксикация на организма, блокиран от огромното количество токсини вследствие на химиотерапията и лъчетерапията.

Конвенционално лечение и Triactal

На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. То се свежда до хирургично, трансплантация на стволови клетки, хормонална терапия, таргетна терапия, имунотерапия, лъчетерапия, химиотерапия. Всяко лечение се прилага в зависимост от вида и спецификата на онкологичното заболяването. Като най-приложими и най-разпространени на този етап се считат лъчетерапията и химиотерапията, като ефективността им зависи от редица фактори. Неоспоримо е тяхното въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си и много негативи за организма, които е жизненоважно да бъдат преодолени максимално бързо и ефективно.

След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след “ядрена бомбардировка”. Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини. Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки, и до безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.

Triactal е създаден да работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от лъче- и химиотерапията негативи за организма. Triactal ефективно стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини в следствие на лъче- и химиотерапията. Другата основна функция на Triactal е ефективното възстановяване на имунната система, унищожена в следствие на лъче- и химиотерапията. Triactal подпомага организма, възстановявайки нормалните му защитни функции и давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

Състав:

Екстракт Зелен орех 8 mg - Има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие.

Екстракт Карамфил 200 mg - Отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C.

Екстракт Сладък пелин 200 mg - Съдържа така ценната съставка артемизинин, която учените твърдят, че оказва силно въздействие на раковите клетки. През 2015 година китайския учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията на артемизинина и ползите му в борбата с маларията и рака. Артемизининът разпознава селективно раковите клетки, без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизининът засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното делене. Контактът на артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките. Може да бъде полезен по време на лъче и химиотерапия.

Триактал има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции

Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.

Препоръчително е Триактал да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати.

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

Цена:

1бр. х 69 лв. + безплатна доставка /обща сума 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + безплатна доставка /обща сума 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + безплатна доставка /обща сума 177 лв./

Продуктът „Триактал“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg/ или в повечето аптеки в страната.

X