Напишете дума/думи за търсене

В „Марина Кейп” работата е песен

Горещо е, слънцето грее, небето е синьо, а в социалните мрежи валят снимки от не по-малко сини морета, острови, планински върхове и екзотични дестинации. Мотивацията и производителността спадат обратно пропорционално на нарастващите температурни градуси навън и на броя колеги, излезли в отпуск.

Искаш да си починеш, но имаш срокове и не можеш да си го позволиш?!

В „Марина Кейп” ти предлагаме да се отървеш от стреса и бетонните сгради, като ти даваме възможност да наемеш офис, работно място или конферентна зала за 20 или 300 човека С БЪРЗ ИНТЕРНЕТ. Ние сме единственият комплекс на морето с двама независими доставчици на интернет по две отделни оптични линии.

Намираме се на брега на Ахелой – имаме собствен залив, плаж и малко пристанище за яхти и рибарски лодки. На минути е от Слънчев бряг, Несебър и Поморие и на 19 километра от летище Бургас.

Тук можеш да работиш сам или с екипа си и да съчетаете полезното с приятното. За сплотяване на екипа в неформална обстановка игра на скуош или приятна вечер на водния бар край басейна ще направят работата песен. За пълен релакс и комфорт ти предлагаме фитнес и спа, скуош кортове, два басейна и парк, алеи за разходка. Домашните любимци са добре дошли!

Пишете на [email protected] от какво имате нужда, колко човека сте и за колко време искате да почивате и/или работите на морето.

X