Напишете дума/думи за търсене

Научно откритие за болни стави прави чудеса

Мнението на специалиста Д-р Димитров:

Уверено препоръчвам на своите пациенти продукта Актификс - с многостранно действие, насочено към първоначалното облекчаване на болката, а при продължителна употреба – и към възстановяване на ставния хрущял и костната тъкан, което от своя страна ще доведе до бързо възвръщане на мобилността на ставите и предишния начин на живот на употребяващия го. Формулата е патентована със стандарт, което означава най-високо качество на съставките с щателни клинични и лабораторни изследвания.

Актификс може да се прилага за всички видове заболявания на ставите и костите и всякакви видове артритни заболявания, включително и деформация на костите, вследствие на артрит. Съставките във формулата работят по синергичен начин и задействат процесите на регенерация на ставите до 700 пъти по-бързо в сравнение с естествената възможност на тялото да възстановява жизненоважни хрущялни и костни тъкани. По този начин, в рамките на 5-10 до 25-30 дни в зависимост от степента на заболяването, можете да очаквате подобрение до 90-100 %.

Тайната на изключителния ефект на Актификс е във вложения във формулата синергичен комплекс от екстракти, които се използват за директна синтеза на глюкозаминогликани. Това са вещества, които имат структурно укрепващо действие в организма. Служат за производство на синовиална течност, която спомага за правилното функциониране на ставите чрез повишаване на мобилността и намаляване на триенето, както и предпазване от “износване”. Друга функция на комплекса от екстракти е хрущялното производство, което с възрастта намалява, затова е задължително да се приема като хранителна добавка след определена възраст – най-често след 50 годишна възраст.

Защо да предпочетете Актификс пред алтернативни продукти?

• Действието на Актификс е насочено към решаване на първопричината за болката, а не само временното ѝ притъпяване. С помощта на активирането на естествените сили на регенерация на организма и синергично действие на съставките, Вие ще подсилите, подхраните и възстановите ставния хрущял, костните връзки и тъкани, като по този начин ще си решите проблемите с костите и ставите.

• Основните съставки на продукта са естествени екстракти. Бързото проникване на съставките в тъканите позволяват спиране на по-нататъшното разрушаване на ставите и едновременното стартиране на регенерация на увредените тъкани без каквито и да било странични ефекти или рискове за здравето.

• Актификс е клинично и лабораторно тестван. Преминат е строг качествен и количествен контрол. Патентованата формула съдържа съставки без аналог в сравнение с който и да е конкурентен продукт. Можете да сте сигурни, че ще изпитате възможно най-добрата ставно-възстановителна формула, създавана някога! Освен това, продуктът е тестван с пациенти, в чиито изследвания е установено, че след използването на продукта:

1. Болката намалява и дори изчезва от пациентите след 8-10 минути още след първото приемане.

2. Отбелязано е възстановяване на хрущялната тъкан от пациентите след един пълен курс на прием.

3. Облекчаване на симптомите при пациентите, страдащи от артрит и артроза.

Забелязъл съм, че пациентите ми регистрират подобрение още от първия ден на прием на Актификс. Въпреки това, аз препоръчвам да приемате продукта поне три месеца, за да се натрупат полезните съставки дълбоко в ставния хрущял и да получите дълготраен ефект. Наблюденията ми в продължение на година затвърдиха мнението ми, че продуктът е изключително ефективен. Аз лично го ползвам като профилактично средство, за да предотвратя появата на ставни заболявания в бъдеще.

Мнения и коментари за Актификс

Елена Страхилова, на 47 години, гр. Сливен

Добър ден! Причината за моите проблеми със ставите стана травма на коляното, която получих преди няколко години, когато претърпях злополука. Дълго я лекувах. След известно време, след като излекувах коляното си, при рязка промяна на времето започна да се появява тъпа болка в мястото, където по-рано беше пукнатината. Коляното ми започна да се зачервява. Много от лекарствата не мога да ги пия, защото на повечето химикали имам алергия. Решихме със съпруга ми да потърсим решение на проблема в Интернет. Намерихме Actifix. Прочетохме всичко на сайта. За мен най-важното беше, че е без химия. Стана ми интересно още, че Actifix не само облекчава болката, а и, че кара тялото да се възстановява само. Поръчах си повече. Използвам го около месец. Много ми харесва резултатът, вече нямам болка. Ще продължа курса до край.

Владимир Василев, на 52 години, гр. София

Здравейте! Имах инфекциозен артрит, който се дължи на прекараната по-рано туберкулоза. Първо се появи тъпа болка в ръцете, после болката се усили. Пих болкоуспокояващи хапчета, но ефектът не трая дълго. Казаха ми, че трябва да се премахне причината за болестта – възпалението на ставите, а не само да се обезболява. Сериозна работа, така и инвалид можеш да станеш. По принцип не признавам никаква химия, затова реших да потърся лекарство на естествена основа. Намерих в интернет Actifix, прочетох всичко на сайта. Всичко ми подхождаше. Actifix се състои от естествени съставки. Четох за тях, че имат много лечебни свойства. Поръчах, бързо ми го доставиха. Приемам го от коло две седмици. Много съм доволен. Болката спря да ме тревожи веднага след като започнах приема. Сега нищо не ме боли. Ще мина курса до края.

Актификс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 39 лв. + безплатна доставка /общо 39 лв./

2 бр. х 36 лв + безплатна доставка /общо 72 лв./

3 бр. х 33 лв. + безплатна доставка / общо 99 лв./

X