Напишете дума/думи за търсене

Приказната сватба на Виолета Сиракова (снимки)

Младоженците с родителите си и малката Илиана

"Нашата мечтана кралска сватба!" Така озаглави албума си от приказното тържество Виолета - дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева. От 31 август 2019 г. тя вече е Виолета Сиракова-Коруджиева, след като се венча за любимия си Георги Коруджиев.

Сватбата в резиденция "Бояна" в София бе наистина впечатляваща.

Георги и Виолета
Георги и Виолета
Георги и Виолета
Георги и Виолета
Илияна Раева с малката Илиана
Илияна Раева с малката Илиана
Кумата Славея Сиракова
Кумата Славея Сиракова
Наско Сираков води дъщеря си Виолета
Наско Сираков води дъщеря си Виолета
Георги, Виолета и дъщеря им Илиана
Георги, Виолета и дъщеря им Илиана

Виолета и Георги са заедно отдавна, а сватбата им бе почти три години, след като се роди дъщеричката им. На 27 октомври 2016 г. Виолета дари Георги с първа рожба. Кръстиха я Илиана, на известната й баба. А от 31 август 2019 г. семейството вече има и брак. Важната роля на кума логично бе поверена на Славея Сиракова.

Георги с малката Илиана
Георги с малката Илиана
Младоженци и кумове
Младоженци и кумове

Любопитно е, че навечерието на 35-ата годишнина от сватбата на самите Илияна Раева и Наско Сираков дъщеря им Виолета каза “да” на Георги Коруджиев. На 11 декември 1983 г. Илияна и Наско сключват брак в София. На 10-и срещу 11 декември 2018 г. Георги прави романтично предложение на дъщеря им Виолета по време на ваканция в Барселона.

Макар да са заедно отдавна и вече да имат своето най-голямо общо бижу - дъщеричката си Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута. А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. А на 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи.

Още от декември в голямата фамилия започна трескава подготовка - избор на място, избор на рокли.

“Но най-милото нещо, което съм чула, е, че малката Илиана вече казва: “Мама булка”, разказа пред "24 часа" Илияна Раева още след предложението на Георги и онова заветно "да" от Виолета. А по време на самото приказно тържество най-специалният от всички гости бе именно малката Илиана.

По време на сватбата и младото семейство бе подготвило изненада за своите гости. Специална "музикална игра" - "Изпейте песента, която е в плик под един от столовете на вашата маса!" И настана истинско шоу в стил "Младоженците търсят талант", по време на което бяха открити и преоткрити доста звездни певчески таланти. "Въоръжен" с микрофон, Христо Стоичков поведе всички гости да изпеят дружно "Моя страна" на Емил Димитров.

Сред най-силните моменти бе и специално изпълнение от 86-годишния дядо Райчо - бащата на Илияна Раева. След вихрено хоро, той изигра и ръченица за поздрав на внучката си Виолета и съпруга й, а след това получи и награда - целувка от правнучката си Илиана.

След красивото празненство в навечерието на 1 септември 2019-а за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над "Бояна" - нежно сватбоне съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X