Напишете дума/думи за търсене

Най-красивата китайка впечатлена от българското вино

Фаворитката на Verano Azur стана и „Мис Созопол“, отива на националния кастинг

Най-красивата китайка за 2019 Роузи Джу Син опита българското вино Verano Azur и остана очарована от качеството му. Тя долетя от другия край на света специално за конкурса „Мис Созопол“, на който винената серия Verano Azur на New Bloom Winery бе партньор. Любопитна подробност е, че именно избраната за „Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно грабна и голямото отличие на „Мис Созопол“, с което си осигури място и в националното състезание „Мис България“. Лентата и короната й бяха връчени от специалната гостенка на конкурса Мис Китай Роузи Джу Син и миналогодишната победителка Ива Димитрова. Ирена е висока 175 см и е с мерки 85/68/92. От години се занимава с художествена гимнастика, на което се дължи и перфектната й фигура, а тази година ще е студентка в Икономическия Университет във Варна - специалност Аграрен бизнес.

Церемонията, която конкурираше по блясък и организация световните конкурси, се състоя в туристически обект номер 1 на България - Замъка "Влюбен във вятъра" в Равадиново. На награждаването присъстваха над 200 души. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева - и двете на 16 години. Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя представя „слънчевата страна на живота“. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Тази година в серията бе лансирано ново бяло вино, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”. Именно от него в Италия правят пенливото и така популярно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery го лансират в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета. Марката се превърна в любим летен аксесоар на родните красавици.

Конкурсът „Мис Созопол“ тази година навърши 25 години. Водеща бе първата дама, която го е спечелила – оперната прима Весела Нейнски, коронована през 1994 година. Теодора Мудева, актуалната „Мис България“, пък представи уникални танци и отпразнува 18-я си рожден ден на сцената.

X