Напишете дума/думи за търсене

Джулия Робъртс на 52

Джулия Робъртс СНИМКА: Ройтерс

Чаровната холивудска звезда Джулия Робъртс празнува 52-ия си рожден ден. А прозвището си Хубавата жена печели още в началото на кариерата си през 1990 г., когато участва в едноименния филм.

Актрисата е родена на 28 октомври 1967 г. в Атланта, Джорджия в семейството на актьорите и драматурзи Бети Лу Бередемус и Уолтър Грейди Робъртс.

Като дете Джулия иска да стане ветеринар. Свири на кларинет в училищния оркестър. След като завършва училището Campbell High School в Смирна заминава за Ню Йорк, където започва кариера като актриса. Там се записва в агенция Click Modeling Agency и започва да посещава уроци по актьорско майсторство. Към днешна дата е една от най-добре платените звезди в Холивуд, предава Нова тв.

На 25 юни 1993 г. тя се омъжва за кънтри певеца Лил Лавет. Почти две години по-късно двамата се разделят. От 1998 г. до 2001 г. Робъртс има връзка с актьора Бенджамин Брат. Среща настоящия си съпруг – оператора Даниел Моудър, на снимките на филма „Мексиканеца“ през 2000 г.

По онова време Моудър е женен, но се развежда и година по-късно и се жени за Джулия - на 4 юли 2002 г. От брака си Моудър и Робъртс имат три деца: Хенри Даниел Моудър и близнаците Хейзъл Патриша Моудър и Фин Уолтър Моудър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X