Напишете дума/думи за търсене

Три терапии преди Коледа

Ботокс

Съкращаването на мускулите при мимика води до врязването на бръчки. Най-често нежеланият ефект се наблюдава в областта на челото, междувеждието и около очите. Това създава състарен, тъжен и ядосан вид дори когато лицето е в покой. В естетичната дерматология отдавна има изключително ефективен метод за изглаждането на тези бръчки и омекотяването на визията. Практически инжектирането на малки дози релаксиращ продукт, познат като ботокс, дава чудесни резултати. В Хил клиник от години прилагат терапията, като ползват само първокласна формула. Процедурата идеално изглажда досадните бръчки "пачи крак" около очите и "гневната бръчка" в междувеждието. Пациентите са много доволни от ефекта, който трае с месеци и не сковава лицето. Освен традиционната ботокс терапия дерматолозите на известната столична клиника правят и нашумелия напоследък Baby Botox - процедура, при която се поставят микроколичества от продукта с цел превенция на бръчките. За да разгърне действието си, ботоксът се нуждае от малко време. Планирайте своята среща с дерматолог сега, за да може в новогодишната нощ да бъдете с променено, подмладено лице.

Хиалуронов филър

През декември в Хил клиник предлагат 20% отстъпка на филъра Hydryalix. Това е инжектируем, стерилен, апирогенен гел, предназначен за увеличаване на меките тъкани. Състои се от кръстосано свързана хиалуронова киселина от неживотински произход. Гелът не съдържа латекс и е високоеластичен, прозрачен и биоразградим.

Серията предлага пет продукта, предназначени за различни индикации и зони на приложение: Hydralix Gentle, Deep, Ultra Deep, Lips. Както всички продукти, които използват в Хил клиник Естетична дерматология, и този филър има солиден профил на безопасност и покрива стандартите ISO9001 и ISO13485 и СЕ сертификат. Предлага се в над 25 страни и е сред добре познатите хиалуронови пълнители в Европа. С негова помощ перфектно се заличават фини, умерени до дълбоки бръчки и несъвършенства. Освен това той леко лифтира зоните, възстановява обемите и постига естествена визия - резултат, който ще ви направи неотразима по празниците.

Конци за лифтинг

Конците за лифтинг са сред най-предпочитаните антиейдж процедури напоследък. Към тях прибягват дамите, навършили 40, чиито лица имат нужда от деликатно повдигане и опъване, без да се нарушат чертите на лицето или да личи корекцията. Освен основните гладки мезоконци, които са широко използвани за подмладяване и локални корекции на лице и тяло, по-опитните естетични лекари използват и конци с усъвършенствана структура – спирални, зъбчати и т.нар „котва конци“. Дерматолозите на Хил клиник са първите в България, които работят и с последната разновидност – BARB II 4D и BARB II Котва. Продуктите имат отличен резултат при отпусната кожа, нарушен лицев контур, дълбоки бръчки, проблеми в околоочната зона. Единствената им особеност, че са трудни за работа и с поставянето им се справят само опитни и обучени специалисти. До края на 2019 в Хил клиник към всеки набор конци КОТВА ще получите безплатно комплект мезоконци за биоармиране.

Заповядайте на БЕЗПЛАТНА първична консултация с дерматолог на столичната клиника, свободно задайте всички въпроси и обсъдете със специалист желанието си за промяна. Предварително запазете час на тел. 02 439 3131.

X