Напишете дума/думи за търсене

Supermag.bg – 100 000 поръчки по-късно… и 95% клиентска удовлетвореност

Интервю със собственика на СуперМаг Венцислав Каменов

- Г-н Каменов, какво се промени от последното ни интервю?

- Вече клиентите все повече се доверяват на онлайн пазаруването на продукти тип „Супермаркет“. За тях вече не е екзотика да си поръчат месоплодове, зеленчуци. Успяхме да докажем, че не правим компромис с качеството и то е такова, каквото биха си избрали от любимия им квартален магазин.

Разработихме и т.н. Фермерски пазар в Supermag подбрани продукти от български ферми и малки производители, в качеството на които лично сме се убедили и потребителя вече ги търси и предпочита пред масовото производство.

Разработихме няколко форми за ценови предимства, като освен стандартните промоции, въведохме допълнителни отстъпки за покупка на по-голямо количество от дадена стока.

Все повече фирми се грижат за подобряване на условията на труд на персонала си и сме щастливи, че повечето от най-големите компании ни се довериха. Амбицията ни е да станем лидер в доставките към тях на прясно мляко, кафе, чай.

- Имахте ли и трудни моменти през 2019г?

- Да, естествено. Налагаше се да вземем не едно трудно решение. Например поради невъзможността куриерските фирми да извършват доставките в страната в договорен срок, направихме обстоен анализ и взехме трудното решение да преустановим изпращането на свежи храни. Това доведе до много огорчени клиенти, т.к. те разчитаха основно на нас за да зарадват близките си по Коледа и Великден. В момента разработваме собствена куриерска компания и когато я развием и извън София ще рестартираме услугата.

- Какво планирате за 2020г?

- Както казах амбицията ни е да станем лидер в доставките на стоки за офисите в София. Разработваме и куриерската ни компания Superexpress.bgкато силата ни там е, че имаме супер експресна услуга в рамките на София за 90 мин. на много конкурентна цена.

За частните клиенти целта ни е да станем все по-атрактивни чрез секцията ни Разумна покупка, още повече Фермерски продукти и все по-добро качество на услугата ни, а от март още по-лесни и добри условия за доставка.

X