Напишете дума/думи за търсене

Слънчево настроение и R&B ритми от VERANO AZUR

Виното на New Bloom Winery увенча Hip Hop Awards 2020

Освен наслада за душата, виното може да бъде и муза за модерен ритъм. Марката медалист VERANO AZUR на New Bloom Winery вдъхнови българския хип-хоп. Тазгодишните награди Hip Hop Awards 2020 бяха открити от Remi Toin & International Dance Academy 360 с денс пърформанс, а знаменитите 100 KILA и компания повишиха настроението на събитието, докато всички се наслаждаваха на церемонията с чаша VERANO AZUR.

MC на 2019-та Secta, победителката в категория "Дебют" – Дара Екимова, Masurski & Coco и невероятните "Ъпсурт" и Homelesz изпълниха любими хитове от сцената. Взривяващо шоу направиха The Top Stoppers и самите водещи, които, без да си поемат дъх, продължиха да водят от сцената. 

Ицо Хазарта бе абсолютният победител на вечерта. Освен че грабна статуетката за рапър на годината, той си тръгна с още 4 награди – за албум на годината, която му връчи лично ПР-ът на събитието и на хотел "Маринела" Ангелина Ангелова, за песен на годината, за най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz за “Имам човек” и за най-добър видеоклип /мейнстрийм/.

Междувременно с награди си тръгнаха и E.C.C.C., THE GAME & WON-G F*CK YOU – за най-добър видеоклип /ъндърграунд/, VenZy – за най-добър R’n’B артист, Gr!ngod – за най-добър трап артист/група, Scar – за ъндърграунд артист от улицата, Валери Милев – за най-добър режисьор, Бате Пешо – за най-добър бийтмейкър /мейнстрийм/, Pez – за най-добър бийтмейкър /ъндърграунд/, и не на последно място "СкандаУ" – за най-добра група и за фестивал/турне на годината.

Носителят на 6 титли рапър на годината – 100 KILA, се прибра със статуетка за моден идол за поредна година и специална награда за цялостен принос към българската хип-хоп сцена.

Гери-Никол с подобаващата си бляскава визия си тръгна с награда за моден идол и R’n’B артист жена.

Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя представя „слънчевата страна на живота“. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Последно серията лансира ново бяло вино, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”. Именно от него в Италия правят пенливата напитка. У нас New Bloom Winery го предлагат в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета.

X