Напишете дума/думи за търсене

Адел с 45 кг по-слаба

Адел се появи изненадващо на няколко купона в разгара на вечерта на раздаването на Оскарите.

Според E!News изпълнителката е била на празненство, организирано от импресариото Гай Осеари и Мадона. Източници, които са били също вътре, споделят, че Адел отново е успяла да впечатли с визията си. Тя се е разполовила сякаш и е вече минус 45 кг, установи Bild.de.

Всички присъстващи са се чудили дали това е наистина тя.

Звездата е била облечена със златна рокля с пискюли. „С грима и прическата, които беше избрала, беше в стил от 60-те. Изглеждаше невероятно“, добавя вътрешният човек пред E!News. Това обаче е било само началото на вечерта за Адел.

От частното парти на Бионсе и Джей Зи е и снимката, която е публикувана в инстаграм профила на полската тв водеща Кинга Русин.

Жената вляво на кадъра е именно Адел, а до нея е полякинята. Модераторката споделя, че е говорила с Адел за "високите токчета" и че звездата най-вероятно е изгубила още килограми.

"Не я познах, защото сега е тънка като струна", коментира Русин снимката. Всъщност британката е загубила около 45 килограма през последната година. Тя го направи със строга диета и упражнения с личен треньор.

Русин твърди, че гостите на частното парти са били доста избрани и само 200 души са имали достъп до него. Сред тях са били Риана, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, кланът Кардашиян, Чарлийз Терон, Лана дел Рей, Тайка Уайтити, Марго Роби, Адриана Лима, Тимъти Шаламе, Рийз Уидърспун и още много други.

След като се разведе със Саймън Конечки през септември 2019 г., Адел постоянно губи от теглото си, пише "Сън". Бедрата й са слаби, роклята й разкрива тънка талия, а лицето й е изпито.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X