Напишете дума/думи за търсене

Д-р Ангелов: „Подсилете организма, за да се справите с вирусите“

Вирусите оказват най-силно влияние върху възрастните и хората със слаб имунитет. Ако имате съпътстващи заболявания, вашето тяло е допълнително отслабено и за него представлява по-голяма трудност да се спарви с навлизащите инфекции.

Аз препоръчвам на своите пациенти задължителен прием дори и без наличие на вирус на Виру Екс, който мобилизира имунната защита. Продуктът е 5-пъти по-мощен в борбата с вирусите.

ВИРУ ЕКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. Специално създаден продукт против най-тежките вируси и дихателни възпаления. Той е мощен имуностимулатор със силен противовъзпалителен и противовирусен ефект. ВИРУ ЕКС е с уникално съдържание, което представлява смес от концентрирани билкови екстракти, известни в съвременната фитотерапия с мощните си противогрипни и противовирусни свойства. Ефектът от ВИРУ ЕКС се проявява още след първия прием на препарата. Той е силен при остри инфекции на дихателните пътища и гърлото и затова е приложим при всеки грип, кашлица и хрема.

Виру Екс съдържа т.нар имуноактивен комплекс в специална формула с оптимална концентрация за най-лесен прием и най-пълно усвояване. При ежедневен прием повишава имунния отговор особенно при по-възрастните хора и помага многократно за преминаване по-леко и бързо на симптомите на вируса.

Виру Екс действа в следните насоки:

• Подобрява работата на имунната система;

• Възстановява организма след боледуване;

• Намалява умората;

• Подпомага тялото при стрес;

• Подпомага нормалната функция на вътрешните органи;

• Притежава имуностимулиращо и антивъзпалително действие;

• Стимулира производството на „гама интерферон“ (INF-?)

ПРЕДИМСТВА

• Имуностимулиращо действие – съдейства за стимулиране на имунната система и борбата с инфекциите.

• Имуномодулаторно действие – подпомага производството на естествени антитела, подобряване функциите на имунната система и поддържане на оптималните нива на действие.

• Антиоксидантно действие – подпомага тялото да елиминира свободните радикали, които са отговорни за редица увреждания на клетките и най-честите здравни проблеми, като сърдечно-съдови нарушения и рак.

• Антивирусно действие – наличието на гликозиди, проантоцианиди и бета ситостерол допринася за антивирусна и противовъзпалителна подкрепа на тялото.

• Адаптогенно действие – подпомага поддържането на хомеостазата и устойчивостта на организма към реакции на стрес.

• Антимикробно действие – оказва активност срещу вируси, бактерии, гъбички и други микроорганизми, способни да предизвикат заболяване.

Вирусни и бактериални инфекции са сред най-често срещаните причини за заболяване, при повечето хора. Работата на имунната система е да защитава тялото от тези инфекции. Когато тя не се справя достатъчно ефективно, можете да се доверите на ВИРУ ЕКС.

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪЧЕТАВАНЕ С ДРУГИ ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И БИЛКИ?

ВИРУ ЕКС може да бъде комбиниран и с други лекарствени средства или хранителни добавки - това не намалява неговото действие.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Подпомага бързото възстановяване при грип, бактериални или гъбични инфекции;

Оказва подкрепа при първите симптоми на грип и настинка:

болки в гърлото;

болки в мускулите и ставите;

втрисане и висока температура;

запушен и течаш нос;

обща отпадналост;

Виру Екс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X