Напишете дума/думи за търсене

За спокойно гърло

Както казват бабите ни, живеем в странни времена и това е добър повод да си обърнем малко повече внимание. Да подобрим навиците си на хранене и да включим повече зеленчуци, плодове и билки. Понякога, дори да мислим, че сме в добра форма, в сезон като този гърлото се обажда.

Правилното решение е да обърнем внимание на сигналите на тялото ни и да му помогнем да се чувства добре. Има много начини за справяне с дискомфорта в гърлото. Един от тях е бърз, лесен и приятен. И се съдържа в добре позната опаковка. „Лукчета“ - добър приятел, когато имаме нужда да успокоим гърлото. Благодарение на вложените шест вида билки в тях - мащерка, салвия, копър, пелин, мента и евкалипт, любимите на поколения българи бонбони допринасят за общото благосъстояние на организма.

Те са идеалното решение и за моменти, когато не можем да реагираме веднага с топъл чай, да речем – всеки бонбон е в отделна опаковка, което го прави практичен и удобен за взимане по всяко време и на всяко място. Просто имайте винаги по няколко в чантата и в джоба – може да ги споделяте и с деца, и с възрастни. Всички обичат „Лукчета“.

От скоро вече в аптеките може да откриете и билковите пастили „Лукчета“. Те са с двойна концентрация на натуралните билкови масла с доказано антимикробно и антивирусно действие срещу често срещани патогени. Препоръчани са от Българската асоциация на микробиолозите и също се предалагат в удобна отделна опаковка.

Така че, ако имате нужда да успокоите гърлото си, просто си изберете един от любимите вкусове на Лукчета и си отворете един бонбон или пастил. Да ви е сладко!

X