Напишете дума/думи за търсене

Петима от най-добрите ни кануисти в подкрепа на жените с рак на гърдата

Eдни от най-добрите гребци на България направиха специална демонстрационна щафета в подкрепа на кампанията „Един за всички-всички за един. Срещу рака“. За първи път европейски, световни и олимпийски медалисти се обединяват, за да помогнат на жените с рак
на гърдата. Николай Бухалов, Паисий Любенов, Ангел Кодинов, Станилия Стаменова и Мартин Маринов се събраха на гребната база в град Пловдив, за да покажат, че не са безразлични към проблемите на жените с онкологични заболявания. Мартин Маринов дори сподели, че майка му е била с диагноза рак на гърдата, но е успяла да се пребори с болестта.


Всички те се обединиха, за да подкрепят Фондация "Една от 8" да събере 5000 долара и да стане част от световната платформа за набиране на средства Global Giving. Това са част от средствата,
необходими, за да може и тази година Розовият кемпер на "Една от 8" да пътува и да помага на жени и пациенти в цялата страна.

„Тук съм за да подкрепя "Една от 8" да спечелят битката с рака, тъй като ние сме печелили много битки и знаем, че когато има подкрепа, битките се печелят по-лесно“, каза Николай Бухалов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X