Напишете дума/думи за търсене

Поболяваме се от стрес и нерви

Близо 500 болежки ни сполитат от ядове, твърдят експертите

Кога за последно се ядосахте за нещо? Може би днес или вчера. Ако умеете да владеете емоциите си - похвално. Малцина обаче са тези, които с ръка на сърцето могат да кажат, че живеят спокойно и без стрес.

Проучване на експерти установява, че близо 500 заболявания в днешно време се причисляват към т.нар. психосоматични заболявания - т.е. тези, които се развиват не само по физически, но и по психични причини. За тази цел трябва да открием какво се съпротивлява вътре в нас и да се научим да реагираме по нов начин на стреса. Специалистите съветват, че най-важно и здравословно е да се научим да удържаме ударите на съдбата, а не да превръщаме преживяванията и притесненията в непрекъснати болести.

От язва до болести на сърцето идват заради стрес и напрежение

Според някои изследвания много емоции като гняв и страх потискат човека. Например при страх ние сякаш „замираме“, дишането спира, тялото се стяга. При гняв подсъзнателно се подготвяме за физическа атака: мускулите се напрягат, а за да се осигури притокът на кръв към тях, кръвоносните съдове се разширяват. Язвената болест често започва в ситуация на неопределеност на бъдещето и при невъзможност човек да се реализира, както и при липса на безопасност. Организмът буквално разбира тези мисли и засилва отделянето на стомашен сок, който разяжда стомашната лигавица. Работохолиците най-често страдат от сърдечни болести. Този, който не умее да прави паузи, да споделя отговорността, да остава в сянка, той е обречен на редовно отделяне на адреналин, който „притиска“, а след това изхабява кардиосистемата.

Експерти откриват тайната за спокойствието в билките

И както казват възрастните - за всяка болка има билка. На българския пазар вече има билков продукт, който спомага да контролираме нервите. Екип от експерти в областта на хранителните добавки създават продукта “КАЛМОФИКС”, който оказва подкрепа на нервната система и нейното правилно функциониране. Някои медици също го препоръчват на свои пациенти, които са подложени на стрес, напрежение, тревожност. Продуктът е изключително ефективен и при хора, които страдат от безсъние. “КАЛМОФИКС” е разработен на базата на изпитани лечебни растения и билки, обогатени с витамини и биоактивни вещества. Тяхното антиоксидантно действие допринася за подобряване на паметта и концентрацията, съдейства за преодоляване на отпадналостта и последиците от стреса, стимулира познавателните процеси и умствената дейност като цяло.

“КАЛМОФИКС” се предлага на редовна цена от 38 лв., а до края на август може да бъде поръчан на промоция за 29 лв. за една опаковка + 5 лв. доставка. При поръчка на 2 или повече бройки куриерската услуга е безплатна.

Поръчайте директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg или търсете в партньорските аптеки.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

X