Напишете дума/думи за търсене

Какви предимства ви дава новото приложение на Lidl

Вероятно, пазарувайки в магазините на Lidl тези дни, сте забелязали, че касиерите питат активно дали сте си свалили приложението Lidl Plus. Все още доста хора се чудят какво е това приложение и защо би било полезно за тях.

„Lidl Plus е нашият първи подарък за клиентите по повод 10-та годишнина нa Лидл България, с който искаме да им благодарим, че сме заедно. Lidl Plus се отличава не само с дигиталния, удобен за ползване формат, но и с това, че не оставя пластмасов отпечатък в природата. To дава още една възможност на клиентите да оптимизират бюджетите си, да облекчат домакинствата си, особено в този труден период, през който преминаваме“, каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България (на снимката).

Основните предимства, които Lidl Plus предоставя при старта си в България, включват:

  • Lidl Plus купони са седмични предложения с различни отстъпки. Те трябва да се активират преди самата покупка и се използват еднократно. Потребителите на приложението получават нови купони два пъти седмично – понеделник-неделя и петък-неделя. В момента, например, може да намерите купони за продукти Родна стряха, прясна риба, сертифицирана от SGS, свежи домати на клонка и други.
  • Lidl Plus офертите са седмични предложения с отстъпки, които отново се подновяват всяка седмица. За разлика от купона обаче, те могат да бъдат използвани многократно и не е необходимо да се активират преди самата покупка. Сред актуалните оферти тази седмица са свежи плодове, предложения от „Фурната на Lidl“, месни и млечни продукти собствена марка като Milbona и Baroni и други.
  • Скреч картата се получава в приложението автоматично след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на каса – независимо дали клиентът е използвал купони или оферти при пазаруването си. Всяка скреч карта е възможност за спечелване на допълнителен купон с отстъпка, който се запазва в раздел „Купони".
  • Дигиталната касова бележка е иновативна за българския пазар функционалност, която съхранява дигиталните касови бонове от всяко пазаруване за период от 3 години. Чрез функцията „История на дигиталните бележки“ всеки клиент може да проследи разходите си, да вижда колко е спестил и най-вече – да планира и управлява по-добре бюджета си.
  • Избор на любим магазин: смисълът на този избор, който приложението изисква, е предоставянето на релевантна за потребителя информация, свързана с избрания от него магазин – промяна на работно време, провеждане на специални събития, оферти, валидни само за този магазин и т.н. Въпреки това, в който и от магазините на веригата да пазарува клиентът, седмичните купони и специалните оферти на Lidl Plus важат за всички магазини на компанията в цялата страна.
  • Седмичната брошура вече е на удобно място и в мобилния телефон – за бърза справка и актуални предложения.

Приложението Lidl Plus е достъпно напълно безплатно за сваляне от App Store и Google Play.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X