Напишете дума/думи за търсене

86 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи ще получат по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер, като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи и Видеолукс Холдинг, собственик на двете вериги магазини.

В навечерието на коледните празници 86 деца от цялата страна ще получат от Технополис, Практикер и партньори ваучери на стойност 1000 лв. Днес г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг, предаде подаръците за децата на г-н Христо Терзийски, министър на вътрешните работи, а куриерите на МВР ще се погрижат те да достигнат до адреса на всяко дете в страната.

С това показваме, че дори в дни и години на криза ние сме близо и за поредна година правим това, което всяка година правим – помагаме на тези деца.“, каза г-н Белчев при предаването на подаръците.

Инициативата е продължение на дългогодишно партньорство между МВР и Технополис за подкрепа на пострадалите семейства на служители от системата на МВР. През 2014 г., след придобиването й от Видеолукс Холдинг, веригата хипермаркети Практикер се присъедини към благотворителната кампания.

И тази година в кампанията се включиха много партньори на Технополис и Практикер, с чиято помощ са осигурени средствата за подпомагане на пострадалите семейства.

X