Напишете дума/думи за търсене

Блестящи подаръци за предстоящите празници

За близки, приятели, колеги, бизнес-партньори или за нас самите, продуктите от злато и сребро са сигурна инвестиция и чудесен подарък с непреходна стойност - скъп спомен и впечатляващ дар, оставащ далеч напред във времето.

Интересни тематични предложения има Българска монетна къща за пролетните празници. Представяме Ви три от тях:

Сребърната медална емисия „Цветница“ е красиво пожелание за здраве, успех и късмет, и e прекрасен подарък за всеки, които има имен ден на този светъл празник. Изработена е от 7,3 гр сребро, проба 333/1000, с диаметър 30 мм, във висше монетно качество мат-гланц. Прецизният художествен мотив представя пъстър букет от пролетни цветя, завършен с върбови клонки. Дигиталното оцветяване е нанесено по последни технологии. На гърба има стилизирано цвете и благопожелания. Можете да я закупите на цена от 19,90 лв., като допълнително се предлага луксозна подаръчна кутийка от кожа и кадифе за 6,60 лв.

Празничният комплект „Великден“ обединява символите на християнския празник – яйце, козунак, заек, агне и петел. Всяка от медалните емисии с диаметър 30 мм е изработена от мед, с масивно покритие от злато, проба 999/1000, във висше, мат-гланцово монетно качество. Целият комплект е на цена от 59,90 лв., с включена представителна опаковка. Петте празнични медални емисии ще внесат тържественост и блясък в украсата за Великден и ще пазят спомените от празничния ден с години.

Българска монетна къща представи и великденско яйце с гланцово покритие от 24-каратово злато – изящен тържествен акцент за дома и офиса. Произведено е в лаборатория за свръхчисти материали от истинско кокоше яйце, с масивно покритие от чисто злато, проба 999,9/1000. Цената на яйцето е 90 лв., а поставката 18 лв. Всяко яйце е опаковано в луксозна кутия.

Българска монетна къща е водеща фирма в бранша, както на българския, така и на световния пазар. Разполага с най-модерните технологии в монетосеченето и въвежда нови модели и техники на отсичане, оцветяване и гравиране на продуктите. На сайтът им http://www.bch.bg/ има забележителни колекционни поредици, кюлчета и медални емисии.

X