Напишете дума/думи за търсене

Обичате ли да се движите? Вижте кои спортни обувки ще бъдат модерни през този сезон

Ако искаме да сме здрави, то със сигурност трябва освен да се храним здравословно, да полагаме и достатъчно усилия, за да се движим. За някои от вас вероятно това е начин на живот и истината е, че във времена на пандемия все повече хора избират движението за подобряването на имунната им защита и предпазването от развитие на други заболявания. Истината е обаче, че ако искате да се движите, трябва да притежавате и необходимата екипировка за това, а най-важният елемент от нея са спортните обувки. Ето защо днес ще поговорим малко повече за това какво ще бъде тренд през предстоящия сезон и кои модели да изберем.

Кои модели спортни обувки ще бъдат актуални през следващите седмици?

Както за всеки друг моден артикул, така и тук се забелязват някои тенденции, които определено ще диктуват правилата във фитнесите, спортните площадки и по булевардите, където можем да видим най-често спортуващите от нас хора.

През последните няколко години сникърсите се утвърдиха като водещ модел обувки в спортно-елегантната визия на дамите и освен че можем да ги изберем за нашите тренировки, все по-често ги виждаме и в офисите, което нас може само да ни радва, загърбвайки неудобните понякога високи токчета. Ах, дами, определено завиждаме за удобството, което изпитвате сега!

Не можем да не отбележим и преимуществото на някои линии спортни обувки, налични в различни цветови конфигурации. Едни от най-актуалните ще бъдат Nike Revolution и Adidas Superstar, които са толкова нашумели, че с лекота бихме могли да ги разпознаем отдалеч.

Какви цветове ще бъдат актуални през този сезон?

Класиката трудно може да бъде загърбена, затова бялото и черното продължават да доминират сред разнообразието от мъжки и дамски спортни обувки. От друга страна, погледите ни ще бъдат привлечени и от някои по-свежи цветове като розово, виолетово, червено и тюркоазено, които определено изобилстват сред най-новите модели обувки. Те създават добро настроение и определено ще допълват перфектно пролетните и летните визии, които изберем.

Освен едноцветните модели, забелязваме и някои доста добри съчетания. Вероятно за някои от вас ще бъде прекалено, но истината е, че все повече световни брандове показат на сцената различни цветови комбинации и това е една от причините те да се срещат все по-често и в нашето ежедневие. Могат много лесно да се съчетават и с по-голямо разнообразие от дрехи, а всяка жена копнее за това.

Топлото и слънчево време вече е тук и ни подсказва, че е крайно време да се пораздвижим. Една тренировка никога няма да бъде излишна, но за да бъде ефективна, трябва да сме добре подготвени за нея. Ето защо ви препоръчваме да запретнете ръкави, да откриете най-удобните спортни обувки, за които някога сте мечтали, и да превъзмогнете страховете си, излизайки на спортната площадка, където доза здраве ще ви очаква с нетърпение. Погрижете се за себе си и не търсете повече извинения, използвайки лошото време навън. Промяната в нас започва от нашите действия, а движението е най-доброто лекарство, за да се чувстваме по-добре.

X