Напишете дума/думи за търсене

Расте интересът на родни туристи към българското Черноморие

"Отчитаме ръст на запитванията и от съседни държави", споделят от Галакси Инвестмънт Груп, които държат ваканционните комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“

Нараства интересът от страна на българите към родното Черноморие, отчитат от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. Причината е, че голяма част от традиционно почиващите в чужбина сънародници се насочват към българските курорти и в голяма степен преоткриват техните предимства. Наблюдава се увеличаване и на гостите от съседните страни, като България се превръща в притегателен център за сърби, македонци, румънци, украинци и молдовци. Те припознават Черно море като чудесно място за летен туризъм, привлечени от достъпните цени, отличните условия за почивка и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

Затворените ваканционни комплекси на Галакси Инвестмънт Груп „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Те са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър.

„Отчитаме все повече запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите има търсене на разнообразни опции за почивка, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон“, споделят от инвестиционната компания. Оттам допълват, че много често в края на своята почивка, доволни от престоя си туристи се превръщат в собственици на ваканционен имот.

Затворените комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството, разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър.

„С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, споделят още от Галакси Инвестмънт Груп.

За да бъде гарантирано уединение и сигурност, са осигурени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство на ваканционните комплекси е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barcelo - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.

X