Напишете дума/думи за търсене

Легенда за самодивата Лила, момъкa и момата

Днес ще ти разкажем една история...

Имало едно време една красива самодива, наречена Лила. Тя живеела в магична гора и събирала билки, от които правела отвари.

Една нощ, докато се разхождала, Лила забелязала мома и момък да си почиват до едно вековно дърво. Те й разказали, че се изгубили в гората и се уплашили, че не могат да се върнат у дома. В този миг Лила направила еликсир от вълшебни лилави билки и с магия го превърнала в две бонбончета. Тя дала по едно бонбонче на момъка и момата, погалила техните стомахчета и те мигом се успокоили.

Момъкът и момата попитали какво е това бонбонче с вълшебни сили, а тя им отвърнала, че това е лилавото Лукче Гали стомахче. Лила им показала пътя и те се завърнали благополучно у дома.

Тази история е измислена,... а може би е истинска. Едно е сигурно – бонбончетата на Лила са тук и днес и носят името лилави Лучкета Гали стомахче.

Най-новият член на семейството на билковите бонбони Лукчета гали стомахчето с натурални масла от пет лилави билки: див джоджен, риган, лавандула, розмарин и мащерка.

Вдъхновено от легендите, лилавото Лукче е вкусно и симпатично бонбонче. С него можеш да погалиш своето стомахче, когато се сърди, или просто да му дадеш истинска наслада.

А кой знае... може би самодивата Лила съществува някъде там и сега ти се усмихва и ти казва: „Погали стомахче с Лукче”.

Открий новите лилави Лукчета Гали стомахче на sladkoe.bg и в магазина до теб.

X