Напишете дума/думи за търсене

Запекът може да доведе до отравяне на организма

Последни проучвания показват, че всеки четвърти човек в напреднала възраст страда от запек. Освен, че състоянието носи дискомфорт, може да бъде и много опасно за организма, предупреждават специалистите.

Нередовното изхождане може да доведе до интоксикация на организма, което от своя страна причинява силно главоболие, виене на свят, кожни проблеми и други. Системната интоксикация отслабва имунната система и ни прави податливи към различни заболявания. Ето защо ежедневното освобождаване на червата е основна стъпка към здравето.

Съществуват стотици продукти на пазара при запек, но за съжаление голяма част от тях дават моментно решение на проблема и причиняват силно разстройство и спазми в областта на стомаха. За да се справите дълготрайно със запека лекарите препоръчват балансирана, но по-продължителна терапия с билки, които щадят организма и подкрепят стомашно-чревния тракт.

Колон Клийнър е натурален продукт, създаден от екип доказани специалисти в областта на фитотерапията /билколечение/. Продуктът съдържа само билкови екстракти, които пречистват дебелото черво от натрупани шлаки и помагат за нормалното му изпразване. Екстрактите от азиатски живовляк, тиквено семе, алое и сена, спомагат да премахване на газовете и подутия стомах. Прочистването на дебелото черво значително намалява риска от поява на тежки заболявания, включително ракови.

Препоръчителния период на пречистване с Колон Клийнър е 3 месеца. Опаковката на продукта съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием.

Редовната цена на продукта е 49 лв., а до края на май може да бъде поръчан директно от производителя на промоция от 35 лв.

При поръчка на повече от 1 опаковка куриерската услуга е безплатна. Поръчайте директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

X