Напишете дума/думи за търсене

Природни ритуали за красота и здраве

Времето на перфектната визия отдавна отлетя. Никой вече не говори за идеалната талия и безупречна кожа, а момичетата са рошави, естествени, обичат луничките си и всеки ден се радват на несъвършените си форми. Красотата вече не е онзи истеричен, моден писък, а начин да се чувстваш добре в собствената си кожа - с полезна храна и подходящи продукти, със спорт и достатъчно сън, и не на последно място – с хора, които те карат да се усмихваш по-често.

За модерните градски момичета със собствен стил и ритъм terrapia създаде два продукта за цялостна грижа за красота отвътре навън. С уникалните си билкови рецептури и гарантирано немско качество Detoxiterra и Regeneraterra подпомагат естественото пречистване на организма, а мощните антиоксиданти в състава им защитават клетките, стимулират и ускоряват регенерирането на тъканите.

И двете комплексни билкови формули са специално насочени към всички момичета, които имат нужда от подобряване на тонуса, външния вид и самочувствието. Особено след дългата зима и мрачни дни, изпълнени с очакване за нови емоции и приключения.

Прецизно подбраните билкови екстракти от гроздови семки, джинджифил, червена боровинка и женшен превръщат Detoxiterra в подходяща първа стъпка към живителния рестарт на организма през първите слънчеви дни. Хранителната добавка стимулира забавения метаболизъм, спомага кръвообръщението и пази тялото от вредния оксидативен стрес.

Липсата на еластичност, блясък и пълнота в кожата, чупливите нокти, безжизнена коса и следите от ежедневния стрес, пък са проблемите, с които успешно се справя Regеneraterra. Досадните първи бръчки и фини линии, са онзи ранен знак, че естественото производство на колаген в организма намалява. Това обикновено се случва след 25-годишна възраст (с около 1.5% на година), а след 40 години темповете на загуба са далеч по-бързи. Лошото хранене, хормоналните проблеми, ежедневния стрес са все фактори, които също допринасят за ускорения темп на загуба на колаген. Ето защо приемът му отвън се оказва ключов.

Добрата новина е, че външния прием на колаген се абсорбира много добре от човешкия организъм и съдейства за неговото вътрешно обновление и регенерация на няколко нива. Телешкият колаген (най-близкия по състав с този, който собственото ни тяло синтезира) е акцент в състава на Regeneraterra - комплексната биоактивна формула без аналог на пазара, подходяща както за момичетата, които държат на здравословния външен вид, така и за дамите в зряла възраст.

Богатата й натурална рецептура включва още четири съставки – екстракт от горчив портокал, екстракт от гроздови семки и екстракт от корени на женшен, както и лимонов сок на прах, които действат синергично, активирайки всички важни процеси на вътрешно обновление, цялостен баланс и укрепване на организма.

И не на последно място, казва: „Чао, на целулита, момичета!“

Споделено за Regeneraterra:

Чувствам се по-добре с Regeneraterra. Свежа и бодра – като настроение и като начина, по който изглеждам!“, Владимира Александрова

Чудесна е тази Regeneraterra“, Красимира Стоянова.

Хранителните добавки с марката terrapia са произведени от BHI Biohealth International, Германия. Научете повече на www.terrapia.bg

X