Напишете дума/думи за търсене

Как си създадох съвсем сама мечтания хладилник

Знаете ли как една жена избира хладилник? Сигурно веднага ще кажете „по външния вид“. И да, и не. Дизайнът е важен, но леденостуденото розе, свежата моцарела и това да имам място за всичко сезонно и любимо за семейството ми, е още по-важно. Стремя се да избера уред от последно поколение и солидна гаранция, за да не се налага да го сменям през няколко години. И го казвам от първа ръка, защото наскоро ми се наложи да избирам такъв уред за своята кухня и ясно очертах критериите си.

В избора на техника задължително се доверявам на доказани брандове. Проучването, което направих сега, ме отведе към новата технологична концепция за домакински уреди на Samsung, наречена Bespoke Home 2021. Впечатлих се от първо четене, защото се оказа, че уредите от гамата Bespoke могат да бъдат персонализирани съобразно вкуса на всеки потребител, като имаш гъвкавост по отношение на функционалностите.

След като подобна концепция вече глези пазара, подозирам, че този тренд ще навлиза все повече в ежедневието ни. Защо тогава да купувам уред от миналото, след като хладилниците на бъдещето вече са тук?! При следващата подмяна на електроуреди ще имам възможност да избирам отново от тази серия продукти и така ще запазя стила и високата функционалност в най-важното кътче от дома – кухнята.

Ето как започнах да „създавам“ мечтания си хладилник Bespoke. Влязох в дигиталния симулатор в сайта на Samsung и посочих цвета и стила на кухнята си, като имах възможност да избирам между модули с една или две врати с фризер с долно монтиране. Палитрата от цветове се оказа зашеметяваща. Тя включва както пастелни нюанси, така и по-смели цветове. Покритието на уреда също е въпрос на избор и аз се спрях на сатенено с блестящо стъкло. 

Хладилниците от Bespoke Kitchen предлагат отличителните за Samsung предимства като голям капацитет, удобство и мощност при охлаждането, адаптивност относно разпределението – както на вътрешното пространство, така и на самите модули в системата. Можеш да започнеш с един панел и да добавиш по всяко време нов Bespoke модул. Така вместо да сменяш изцяло хладилника си, можеш просто да го „подновиш“, като в същото време ефективно удължаваш жизнения цикъл на уреда. Ако интериорът или подредбата в дома ни се промени, отново ще адаптирам външния вид на хладилника – нужно е единствено да се свържа с техник, който бързо може да смени панелите с такива в нов цвят, който избера. 

Този хладилник идва пълен с... екстри. Ама наистина много! Да започнем от дигиталната инверторна технология, която спомага за автоматичното регулиране на охлаждането в хладилника.  Освен това, компресорът е впечатляващо тих и използва до 50% по-малко електроенергия. 

Хладилникът ми Bespoke притежава и система Power Cool, която издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти и напитки. С функцията Power Freeze пък уредът започва да работи приоритетно за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него.

Имам и Optimal Fresh + кутия, която може да се използва като чекмеждже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата да останат свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците.

SpaceMax™ използва специална изолация, която позволява стените на хладилника да са много по-тънки без компромис с енергийната ефективност. Това означава, че в хладилника има повече място за съхранение, без това да увеличава външно електоуреда. Humidity Fresh + контролира степента на влажност в чекмеджето, за да се запазят по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни. Metal Cooling пък задържа студения въздух в хладилника и помага за възстановяване на зададената температура при продължително отваряне на вратата.

Twin Cooling Plus™ оптимизира температурата и влажността във вътрешността на уреда, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат, и предотвратява смесването на миризми.

И онази „екстра“, без която не можем – дизайнът. Създаден изцяло по мой вкус, за да отговаря на стила на кухнята ми, новият хладилник Bespoke на Samsung придава елегантна и модерна нотка в интериора. Можем да сме спокойни, че ще бъде така дълго и безпроблемно, защото имаме 5 вместо стандартните 2 години гаранция. Да, точно така! Все още можете да се възползвате от промоционалната кампания на Samsung България: всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години.

Хубаво е, когато човек няма колебания в избора си. Когато всеки критерий е покрит оптимално, а в случая дори с допълнителни предимства. Остава човек да избере добро розе, да не прави компромис с моцарелата и летните вечери да не свършват. Наздраве!

X