Напишете дума/думи за търсене

Астрологичен преглед на декември

Настъпва краят на календарната година. Бързо и неусетно точно в месец декември се намираме най мислещи, търсещи, надяващи се и смирени. Сякаш бавно пресяваме изминаващата година през себе си, като низ от върхове и падения, обич и разочарования, здраве и болка, вяра и безверие, търсене и намиране. Месецът с най-студените температури навън и най-топлите празници през годината обикновено има отговорността да свързва и намира път между отчаянието и надеждата, омразата и любовта, обидата и прошката. Такъв е декември. Вълшебен, уютен и щедър. Нека благодарим на цялото време назад за всичко, с което ни дари и научи. Нека оценим възможността сега да четем, чувстваме и мислим. Нека оправдаем грешките си и нека простим на онези, които ни обидиха и нараниха. Нека с добро оставим всичко, което пожела да се отдалечи от нас и нека отворим обятията си за новото време. Оцветете месеца с обич, отдаденост и вяра. Нека е!

Красиво и тържествено още на 1-ви декември Нептун ще ни дари надежда, като напусне своята ретроградна фаза и бавно, но сигурно се отправи на директно пътуване в знак Риби. Това ще ни донесе повече бистрота в плановете, ясна посока и попътен вятър в делата.

На 4-ти декември ще се насладим на вълшебното новолуние, на 12 градуса в знак Стрелец, което ще ни даде възможност да сбъднем желания свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, чувството ни за справедливост, оптимизма, трупане на нови знания, далечни пътувания,висше образование и духовно развитие.
Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви декември Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Везни и Водолеи. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят родените във втора и трета декада Близнаци, Деви и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви декември Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Раци и Везни. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 14-и декември любопитният младеж ще гостува в знак Стрелец. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените във втора и трета декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. До 14-ти декември, предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените във втора и трета декада Близнаци, Деви и Риби.

След 14-и декември Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на всички Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Подписаните договори до 18-и декември ще ви носят успех и бърза реализация. В този период внимателни в преговори и срещи трябва да бъдат всички Овни, Раци и Везни. Те трябва да четат внимателно договорите, които подписват както и да бъдат търпеливи в преговорите си.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към даровете на Венера.

През целия месец принцесата на зодията ще се разхожда в знак Козирог, като на 18-и декември ще забави ход и ще навлезе в ретроградна фаза до края на януари 2022 г.

До 18-и декември на нейното директно движение и дарове може да се радват родените във втора и трета декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Нека те използват това време за довършване на стари дела и стартиране на нови. Настъпете педала на газта и отхвърлете смело ангажиментите си. До тази дата бавни и последователни в ходовете си трябва да бъдат родените във втора и трета декада Овни, Раци и Везни. Действайте, но се въоръжете с търпение и бъдете последователни и
подплатени с факти в делата си.

След 18-и декември Венера ще навлезе в стационарна фаза и ретроградно движение. Не оставяйте важни дела за това време. Не влизайте в договорни отношения и не отлагайте операции, медицински и козметични интервенции за времето след тази дата.


Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс.

До 12-и декември огненият младеж ще потъва във водите на знак Скорпион. Това ще носи късмет и носи завоевания на родените в трета декада Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да рискуват смело в реализиране на планове и мечти. До тази дата внимателни към делата и отношенията си трябва да бъдат родените в трета декада Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да бъдат предпазливи в преговори и внимателни в личен план.

След 12-и декември Марс ще носи лекота и успех на родените в първа и втора декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват подкрепа в дела и отношения. Внимателни и търпеливи трябва да бъдат родените във втора и трета декада Близнаци, Деви и Риби. Позволете си повече почивка и се отдайте на рутинни занимания.

На 19-и декември може да очакваме пълнолунието в знак Близнаци, на 27 градуса в знака. Тази фаза на Луната ще ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Близнаци-Стрелец. Това са темите свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите.

На 30-и декември Юпитер окончателно ще напусне знак Водолей и ще се отправи на вълнуващо пътуване в знак Риби за следващата една година. Това ще носи много щастие и успехи на знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. За тях се очертава спорна и лека 2022 година.

Желая ви хармоничен месец!
Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X