Напишете дума/думи за търсене

Зоран до последно влюбен в Силвия Петкова, при нея всичко свършва през април

С тази снимка Силвия Петкова обяви, че се разделят със Зоран.

Македонският режисьор Зоран Петровски до последно демонстрира любовта си към актрисата Силвия Петкова. Това става ясно от профилите на двамата в "Инстаграм".

Във вторник Силвия Петкова обяви, че двамата се разделят, но остават приятели.

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание.
За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!", написа актрисата в социалните мрежи.

Самият Зоран Петровски обаче я е изпреварил като три дни преди нея пуска загадъчна серия от снимки на разцъфтяващ и след това увяхващ кактус. И в статус в "Инстаграм" разказва, че всяка нещо в живота има три стадия - начало, цъфтеж и край.

Краят обаче очевидно не е бил желан от Зоран, защото почти до края на юни той публикува общи снимки със Силвия и синът им Сива от почивката им на къмпинг до Черноморец. За сметка на това Силвия Петкова има обща снимка със Зоран в профила си само от 28 април, когато македонският режисьор бе обявен за победител в "Сървайвър".

Проблемите между Силвия и Зоран започнали още преди началото на "Сървайвър", стана ясно след като македонецът победи в риалитито. Известно време след играта обаче двамата твърдяха, че са преоткрили себе си и връзката си.

Увяхващият кактус, с който Зоран загатва за края на връзката им със Силвия Петкова.
Увяхващият кактус, с който Зоран загатва за края на връзката им със Силвия Петкова.
Това е последната обща снимка, споделена от Силвия Петкова
Това е последната обща снимка, споделена от Силвия Петкова
Снимката от последната обща почивка, споделена от Зоран.
Снимката от последната обща почивка, споделена от Зоран.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X