Напишете дума/думи за търсене

Венера в Козирог - справедливостта взема връх, а далечното от нея си тръгва сега и завинаги

На 10 декември планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи до 2 януари 2023 г.

Време е за работа, набелязване на цели и съставяне на планове. В дома на знак Козирог разпиляването на време е недопустимо. Сега на Венера - принцесата на зодиака, ще ѝ се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Нейното настроение и среда на живот ще ни донесат необходимата енергия за създаване на ясна структура, подреждане на задачите по приоритет и добра стратегия за действие.

Ще липсва типичната за Венера мекота и стремеж към хармония. Любов и разбирателство е време да получат тези, които заслужават. Справедливостта ще взима връх, а всичко, което е далеч от нея, ще си тръгва сега и завинаги. Преминаването на Венера през знак Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато, сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Времето е подходящо да подредите бавно, разумно и методично своите бизнес отношения. Организирайте необходимите си срещи, като предварително се подсигурите с факти, причини и конкретни очаквания. Поставете срокове, изисквайте спазване на уговорените правила и разчитайте на успеха си. Ако имаме нужда от професионално развитие, сега е подходящо да проведете разговори с ръководството си, като се подготвите с добра мотивация, причини за търсената промяна и поемане на пряка отговорност. В личен план очаквайте повече практичност отколкото емоционалност. Търсете чрез общи занимания и ангажименти повече близост и разбирателство с партньора ви.

Между 18 и 22 декември Венера ще бъде подкрепена от Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия, за да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират, като шанс да промените рутината и ежедневието си. Използвайте енергията на този период за създаване на структура и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 23 и 1 януари Венера ще бъде в прегръдката на Плутон. Това ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.


Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на земните знаци – Козирог, Телец и Дева.

Подкрепени в делата си ще бъдат всички Скорпиони и Риби.

Конфликти и дребни недоразумения могат да очакват Овните, Раците и Везните. Те трябва да избягват уреждане на лични отношения и взимане на прибързани решения.

Спокойствие тази позиция на Венера ще носи на Стрелците и Водолеите.

Близнаците трябва да избягват допълнително натоварване и преумора. Нека те продължат рутинните си занимания.

Раците ще имат силите и късмета да постигат мечтите си.

Бъдете живи, здрави и щастливи,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X