Напишете дума/думи за търсене

Най-пренебрегваната мъжка ерогенна зона

Не, не са стъпалата, нито възглавничките на ушите. Истината е малко по-надолу и е в центъра.

Перинеумът не е особено популярен сред любителите на сексуалния фолклор, но, повярвайте ми, това си е чисто разхищение на удоволствие.

Тази услужлива част от мъжкото тяло се намира между пениса и ануса и е фрашкано с нервни окончания, които ще накарат господата да се вият като лозници в леглото.

Едно по-старателно докосване в тази зона по време на секс може да му причини такъв кеф, че после три дни да страда от оргазмичен световъртеж.

Не сте особено сигурни как да процедирате с този вълшебен бутон на удоволствието? Тогава нека ви подскажем няколко варианта.

Ако господинът до вас няма скрупули да канят в леглото си играчки за големи, то тогава сложете върху перинеума му работещ вибратор, докато се самозадоволява.

Ако пък за ползването на различни типове дилдо граничи с изнасилване на собствената му мъжественост, тогава намажете показалеца и средния си пръст с малко лубрикант и нежно циркулирайте в пространството зад тестесите му по време на предиграта.

При оралната любов също може да включите перинеума. Прокарайте език върху него нагоре към тестисите, а след това в обратната посока. След това отново обърнете по-щедро внимание на пениса.

По време на секс, докато той е върху вас, съвсем спокойно може да прокарате показалеца, средния и безимения пръст, намазани с лубрикант, по перинеума му. Натискайте настойчиво, но внимателно, това ще увеличи удоволствието на любимия ви.

Ако той е от смелите мъже, които понасят нежно проникване с пръст в ануса си, тогава действайте смело. Пъхнете намазания с лубрикант показалец в него, а с палеца нежно потупвайте перинеума.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X