Напишете дума/думи за търсене

Пролетен тренд в духа на коронавируса: Как да съчетаем роклите с носенето на маски

Кои са топмоделите рокли на пролетта, които смело може да комбинираме със задължителните предпазни маски

Тази пролет се очертава да бъде по-тягостна от всякога. Цъфналите дръвчета и птичките вече ни напомнят, че скоро ще зазимим палтата, за да се насладим на топлото време с по-ефирни тоалети. На фона на това обаче единствените новини, които четем, са свързани с нарасналия брой на заболели от коронавируса.

Тотална забрана за излизане все още не е застигнала България, но тепърва предстои пикът на пандемията, която бушува и у нас. Не може да ви обещаем дали ще има къде да разхождате любимите си пролетни рокли, но остава утешението, че ако стане толкова напечено, може да ги сложим поне до магазина или аптеката.

Така или иначе трябва да се подготвим и да успеем да съхраним оптимизма си. Носенето на предпазни маски по всяка вероятност все пак ще продължи и през идните месеци. Да бъдем няколко хода напред и да се впуснем в това предизвикателство!

Кои са актуалните рокли през пролет 2020 и как да ги съчетаем със защитните средства?

Рокли от сатен

Модерни, комфортни и изключително елегантни, без да подчертават някои недостатъци, които искаме да си останат само за нас. Роклите от сатен са прекрасни за пролетта, а с V-образно деколте са просто топтенденция. Винаги може да си ушиете готина маска от същия цвят и материя, за да допълните аутфита си по уникален начин.

Пайети, камъни, кристали

Да, бляскавите тоалети ще доминират през този сезон! И въпреки че не е приемливо да хвърляме боклука с тях, никоя дама не може да им устои и няма търпение да й се отвори възможност, за да събере погледите наоколо. Доста по-атрактивна ще е визията ни, ако не пропуснем препоръчителната маска на лицето, която може да е по-семпла, ако ви се струва удачно, или да е обсипана с камъни също като роклята. На това му се казва „да превърнеш дефекта в ефект“!

Ярки принтове

Класическото райе, карето, капките, точките и различните принтове внасят истинско разнообразие през пролетта. Всякакви флорални, геометрични и абстрактни мотиви са не просто желателни върху роклите, те ще заемат доминиращо място в гардероба ни. Само си представете как това се комбинира с едноцветна маска в тон с избрания модел?

Пролетно-есенните цветове в роклите

Знаете, че основният цвят тази година е плътното синьо - онова, което излъчват дълбоките морски води. Всички негови нюанси също не са за подценяване, а и индивидуалният стил винаги е водещ, няма закон да робуваме крайно на модата.

Настъпва времето на свежите, пастелни и нежни тонове, сред които зеленото, червеното, оранжевото, жълтото и бежовото. Всички те са гаранция за постигане на отличен баланс и релаксиращо усещане, като същевременно са смели, но по-деликатни от модерното през 80-те години, което се завръща на подиума.

Пищността е приглушена, макар да запазва своите бунтарски черти, за да присъства умело дори в дрескода, характерен за бизнес ежедневието ни. Предвид обстоятелствата костюмите, полите, панталоните и блузите в тези гами ще вървят рамо до рамо с маските и несъмнено ще са неделима част от деловата ни визия.

И последно, но не и по важност – за да бъдете в крак с модата и да се чувствате прекрасно , задължително се възползвайте от пролетните предложения за рокли на Alessa – убийте скуката и посредствеността, и бъдете неотразими...

X