Напишете дума/думи за търсене

Христо Шопов е голямата изненада в третия сезон на най-успешния сериал на Нова “Братя”

Христо Шопов в третия сезон на сериала “Братя”
СНИМКА: НОВА ТВ

Христо Шопов - актьорът, който доказа таланта си пред целия свят, се връща към българските сериали. Той ще участва с главна роля в третия сезон на криминалната драма “Братя” - сериал, който показа изключително висок рейтинг и в своя първи, и в своя втори сезон.

Новината беше потвърдена от Нова телевизя, а преди няколко седмици актрисата Йоанна Темелкова се похвали в профила си в Инстаграм, че да работи с големия актьор за нея е сбъдната мечта. Тя публикува няколко снимки с Шопов от снимачната площадка.

В последните години Христо Шопов се бе отдал повече на театралната сцена. Само преди месец бе премиерата на първия му моноспектакъл “Не е за телефон” по текст на сестра му Лиза Шопова и писателя Елин Рахнев.

Последните български сериали, в които участва Шопов, бяха историческата драма “Дървото на живота” и политическият трилър “Четвърта власт” през 2013 г. Оттогава актьорът е участвал в няколко игрални филма и сам режисира два късометражни.

Сега неговият персонаж в “Братя” ще преобърне живота на останалите герои, променяйки съдбите им завинаги.

На финала на предишния сезон се оказа, че следовател Борис Донков - образът на Калин Врачански, е жив. Неговият брат Денис се върна отново към престъпния начин на живот, след като извърши брутално убийство. Темата в продължението на “Братя” ще е саможертвата. Нова тв ще го покаже тази есен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X