Напишете дума/думи за търсене

Смели герои радват децата в Lidl

Защо децата обичат смелите? Може би защото в приказките, които им четем, и във филмите, които гледат, смелите винаги побеждават. И точно в приказките и във филмите накрая побеждава доброто. А децата ни инстинктивно поставят знак за равенство между добрите и смелите. Особено когато са във възрастта между 3 и 7 години. Тогава нещата от заобикалящия свят са ясни. Цветовете са ярки и всяко важно нещо си е на мястото.

Точно по тази причина повечето малки деца обичат и припознават като свои героите от „ПЕС Патрул: Филмът".

Какво всъщност прави този екип толкова специален в детските очи?

Райдър е 10-годишно момче, което ръководи екипа. Той има решение за всяка ситуация и много познания, които му помагат да намира изход от всичко. Далматинецът Маршал е пожарникар и медик. Чейс е немска овчарка и смело и отговорно полицейско куче. Ръбъл, английският булдог, помага като строител. Той печели симпатиите на екипа с чувството си за хумор и любовта си към хапването. Роки отговаря за поддържането на чистота и рециклирането, а лабрадорът Зума е воден спасител. Единственото момиче в екипа – Скай, е кокер шпаньол и се ползва със сериозен авторитет, защото е авиатор и участва в мисиите със собствения си хеликоптер. Така децата, омагьосани от приключенията, научават за различните професии и колко важно е да имаш конкретни умения, за да се справяш с различните ситуации и да бъдеш полезен.

Смелостта е двигателят на доброто

Смелите кученца изпълняват сложни мисии и се справят с различни предизвикателства благодарение на своите уникални умения и реални професии. Остроумни, с кураж, истински супер герои, малките кутрета бързо грабват вниманието и печелят сърцата на децата. Може би по тази причина Lidl кани смелите герои да посетят своите верни приятели в България и да патрулират във всички магазини на веригата от 20 септември до 24 октомври.  Компанията поднася специална изненада за най-малките си фенове с уникална колекция релефни магнити и татуировки, вдъхновени от героите от хитовия филм „Пес патрул“.

За най-запалените фенове на „Пес патрул“ Lidl ще предлага  и специален колекционерски албум, торбички за съхранение и декоративни възглавници с любимите герои, които ще могат да се закупят допълнително.

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.

X