Напишете дума/думи за търсене

Какво казва асцендентът за нас?

Искате ли да знаете кои са нещата, които влияят и определят вашето мислене, личност и външен вид?
Вашият изгряващ знак, известен още като вашия асцендент, влияе върху това как другите ви възприемат, както и определя очакванията, които имате от вселената или хората около вас.
Ето как може да използвате зодиите си, за да научите предимствата и какво да очаквате от изгряващия си знак. Какво казва вашият изгряващ знак за вас?

1. Асцендент Овен
Когато вашият изгряващ знак е Овен, това означава, че имате смело сърце и правите това, което е правилно. Предпочитате да имате един приятел, отколкото голяма група хора, на които наистина не им пука за вас. По въпросите на любовта и взаимоотношенията очите ви могат да направят чудеса, тъй като с тях се взирате в душата на отсрещния.

2. Асцендент Телец
Може да изглеждате реалисти, но сте и безнадежден романтици. Сърцето ви е изпълнено със състрадание, но ако другите ви наранят, може бързо да се откъснете от тях. Вече знаете как да поставяте граници и сте склонни да поемете лидерството несъзнателно.Често се отдавате на благотворителни каузи. Ето защо хората ви обожават.

3. Асцендент Близнаци
Ако сте с този изгряващ знак, хората вероятно ще ви възприемат като приказливи и любопитни, защото сте социални и сте добри в разговорите. Склонни сте обаче да приемате няколко проекта наведнъж и това ви стресира. Освен това, вие сте любовник по душа и обичате да сте с хора. Винаги сте под светлините на прожекторите и околните няма как да не се втренчат във вас.

4. Асцендент Рак
Ако това е изгряващият ви знак, най-вероятно ще бъдете считани за „мама“ от вашите близки приятели. Вие сте човекът, към когото хората се обръщат, когато се нуждаят от съвет или имат проблеми, защото знаете как да им помогнете. Вие сте домошари и хора, които приемат отношенията сериозно.

5. Асцендент Лъв
Ако вашият изгряващ знак е Лъв, вие сте жизнени, забавни и секси по мистериозен начин. Хората веднага забелязват, когато влезете в стаята. Не всеки може да бъде в крак с вашия огнен дух. Изглеждате весели и сте склонни да мислите категорично за околните, но може да бъдете много критични към себе си. Когато сте под стрес или сте тревожни, се шегувате, за да подобрите настроението.

6. Асцендент Дева
Като човек, вие оценявате хората, които се отварят към вас, но дълбоко в себе си може да бъдете подозрителни към тях, защото някога сте били наранени поради вашата наивност. Що се отнася до забавлението, сарказмът е като майчин език за вас и вие сте очарователни шегаджии, които винаги знаят какво да кажат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X