Напишете дума/думи за търсене

Сексаферата с Моника ще гледаме в нов сериал

След успеха на „Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“ и „Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история“, изпълнителният продуцент Райън Мърфи се завръща с нова част от поредицата „Американска криминална история“, която ще се излъчва премиерно по FOX от 18 октомври в 23 часа, с епизоди всеки понеделник в същия час.

„Импийчмънт: Американска криминална история“ разглежда националната криза, довела до първия импийчмънт на американски президент от повече от сто години насам, през очите на жените в центъра на събитията - Моника Люински (Бийни Фелдстийн), Линда Трип (Сара Полсън) и Пола Джоунс (Анали Ашфорд). И трите се озовават под светлините на прожекторите във време белязано от разрушителна партийна ненавист, изменящи се политики за сексуалността и променяща се медийна среда. Сериалът показва как властта извисява едни и се отървава от други в коридорите на най-почитаните институции.

„Импийчмънт: Американска криминална история“ е с изпълнителни продуценти Райън Мърфи, Нина Джейкъбсън, Брад Симпсън, Алексис Мартин Удал, Сара Бържес, Сара Полсън, Брад Фалчък, Скот Алекзандър, Лари Каразюски и Майкъл Ъпендал. Поредицата е продуцирана от 20th Television и FX Productions.

В хората в сърцето на историята, президента Бил Клинтън и Моника Люински, ще се въплътят популярния британски актьор Клайв Оуен и младата звезда Бийни Фелдстийн. Зрителите ще имат възможността да се насладят и на невероятната актьорска игра на Сара Полсън (Линда Трип), Анали Ашфорд (Пола Джоунс), Марго Мартиндейл (Лусиан Голдбърг), Иди Фалко (Хилъри Клинтън), Джудит Лайт (Сюзън Карпентър-Макмилан), Били Айкнър (Мат Дръдж) и Коуби Смълдърс (Ан Култър), които придават живот на историята и ни отвеждат назад във времето.

С разплитането на историята „Импийчмънт: Американска криминална история“ ще покаже пътя на тези три жени, които се изправят пред предизвикателства свързани с приятелство, драма, предателство, медийни нападки и всичко това докато са във вихъра на събития, които ще променят историята на Щатите.

„Американска криминална история“ е една от най-успешните телевизионни лимитирани поредици. Първият ѝ сезон, „Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история“, има 22 номинации за „ЕМИ“, от които е отличен с девет. Получава признание и на наградите „Златен глобус“ и БАФТА, наред с други. Втори сезон на антологията, „Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история“, е номиниран за 19 награди „ЕМИ“ и отличен със седем, включително за най-добър лимитран сериал. Поредицата за Версаче печели и „Златен глобус“ в същата категория.

СНИМКИ: FOX TV

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X