Напишете дума/думи за търсене

Васил Найденов с виртуозен концерт

Първата изява на легендарния изпълнител за настъпващите коледни празници ще бъде на 2 декември

По традиция Васил Найденов избира Bedroom Premium club за своите бутикови рецитали. Абсолютният любимец на публиката, внимателно прецизира концертите си и трудно приема покани за нови изяви. Причината се крие в неговите безкомпромисни изисквания към озвучаването и осветлението на местата, в които пее. Найденов винаги подготвя различен репертоар, който включва освен популярните му шлагери, песни с ново звучене и солови изпълнения.

Емблемата на родната естрада, ще се качи на сцената на клуба, заедно със своята група музиканти, а по традиция само той може да реши кога да слезе от нея. Очаква се концертът да продължи близо 2 часа и от сцената да прозвучат шлагери като „Телефонна любов“, „Бързаш, няма време“, "Огън от любов" и много други.

Началото на събитието е обявено за 22часа. Местата в клуба са ограничени. Почитателите на звездата определят изявите му като „виртуозен рецитал“, в който публиката е основа част. И този концерт няма да е изключение и Васил отново ще докаже защо е един от най-обичаните изпълнители.

X